Total War: Warhammer 3 končno prejel titansko posodobitev Immortal Empires

Včeraj so se vsem privržencem strateške serije Total War in univerzuma Warhammer izpolnile dolgoletne mokre sanje. Igra Total War: Warhammer 3 je namreč prejela obsežno posodobitev 2.0, ta pa je s sabo prinesla cel kup manjših in večjih posodobitev, med njimi pa je najbolj pomembna nova kampanja Immortal Empires, na katero privrženci čakajo vse od izida drugega dela

Immortal Empires je že v drugem delu združil vse različne frakcije na eno ogromno mapo in tako ustvaril resnično ogromno kampanjo, ki vam je zlahka ukradla ure in ure prostega časa. Kampanja je bila že v drugem delu gromozanska, razvijalec Creative Assembly pa je enako naredil v tretjem delu in na eni mapi združil ljudstva in frakcije originalnih dveh iger in tako ustvaril ultimativno Warhammer izkušnjo.

Mapa je tako ogromna, da je razvijalec na YouTubu ustvaril namenski napovednik, ki v dolžino meri kar 13 minut. Vendar je takšna minutaža več kot potrebna, saj je razpon mape resnično gromozanski in je nekaj največjega, kar smo do sedaj videli znotraj serije Total War.

Gre za produkt šestih let razvoja in ustvarjanja izjemno zanimivega sveta, ki vsebuje cel kup različnih frakcij, vsaka od teh pa vsebuje svoje vodje, enote in celo namenske animacije. Seveda se vsa ta plemena med sabo ne marajo kaj preveč, zato je vojna stalni spremljevalec vsakdana. Vse skupaj se bo na eni sami mapi gnetlo 23 različnih ras, ki bodo vsebovala kar 86 legendarnih junakov. Številke postanejo še bolj impresivne, ko izveš, da na vašo osvojitev čaka kar 533 različnih regij in Immortal Empires je resnično kampanja, ki vam ne bo požrla samo dneve, ampak cele mesece življenja.

Kot rečeno, nova kampanja prinaša s sabo tudi kup manjših popravkov, optimizacij in uravnoteženj moči. Slednja postavka je zaradi vseh različnih frakcij prava nočna mora in Creative Assembly priznava, da z rezultati še niso povsem zadovoljni, zato je Immortal Empires še vedno v beta stanju, saj preprosto potrebujejo še nekaj časa za vse finomehanične popravke.

Nova posodobitev je zdaj že na voljo, razvijalec pa je zraven zagnal še novi DLC Champions of Chaos.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime