Blizzard podarja WoW dodatek Shadowlands in en brezplačni dvig lika do stopnje 50

Blizzardova zadnja razširitev za igro World of Warcraft je bila na začetku prava polomija, a del krivde za njeno zmedenost lahko pripišemo tudi vsem dogodkom znotraj studia, ki se je takrat znašel na zatožni klopi glede seksualnega nadlegovanja ženskih delavk. Temu so sledile velike kadrovske spremembe in razvijati vsebino med vsem tem ni ravno mačji kašelj, a sčasoma je Blizzard vendarle pripeljal Shadowlands do neke sprejemljive stopnje in zdaj lahko njeno vsebino igralci preizkusijo tudi povsem brezplačno.

Blizzard je namreč začel posebno kampanjo, ki je namenjena predvsem tistim, ki so nad igranjem World of Warcrafta v preteklosti obupali, a bi se morda radi vrnili preizkusiti prihajajoči dodatek Dragonflight. Ta je glede na vse napovednike zaenkrat videti precej bolj obetajoče kot pa Shadowlands, za njegovo vsebino pa boste morali najprej svoj lik pripeljati do spodobne stopnje.

Ravno temu je namenjena vsebina Shadowlandsa, ki lahko vašega čarodeja ali vojaka spravi vse do stopnje 60, kar je v bistvu tudi predpogoj za uživanje vsebine Dragonflighta. Shadowlands je bilo do sedaj treba kupiti, a če tega do sedaj še niste naredili, potem si ga lahko zdaj dobite povsem brezplačno. Preprosto zaženite Battle.net in na zgornji desni strani bi vas moralo čakati novo obvestilo v obliki darila, ki vam na račun zaveže najnovejši dodatek in en brezplačen dvig igralnega lika do stopnje 50.

Več podrobnosti glede daril lahko najdete na uradni strani, seveda pa veljajo nekatere omejitve. Na vašem računu se ne sme že nahajati kopija dodatka Shadowlands, prav tako ponudba ni na voljo tistim, ki v preteklosti niste za World of Warcraft kupili niti ene od prejšnjih razširitev. V zakup je treba seveda vzeti tudi dejstvo, da boste za igranje še vedno morali kupiti mesečno naročnino, ki mesečno zase zahteva 12,99 €.

Ponudba je na voljo do 5. septembra, po aktivaciji pa bo dodatek za vedno zapisan pod vašim računom.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime