Dead Island 2 končno dobil nov napovednik in datum izida

Po kar osmih letih, odkar je Dead Island 2 pokazal zadnje znake življenja, se zadeva končno približuje zaključku kodiranja. Da igra še ni povsem mrtva je nakazal že Amazon, ki je predčasno na svoje digitalne police postavil nove informacije glede te zombijaške pobijalščine, ki je imela očitno med svojim razvojem cel kup težav. A te so očitno ostale v preteklosti, saj je Deep Silver včeraj za nas pripravil nov vzdušni napovednik.

V videu lahko vidimo Jacoba, ki poskuša v Los Angelesu živeti neko različico normalnega življenja, a mu nemrtvi ne dajo miru. Tip ne more obiskati niti lokalne trgovine, brez da se mu ne bi pod noge priplazila kopica nemrtvega mesa, tako da ima Jacob ves čas krvave škornje.

Kri bo tekla v potokih, saj zombijaške lobanje očitno ne vsebujejo kosti in se razpočijo kot baloni, rdeča tekočina pa nato obarva ne samo našega junaka, ampak tudi tla, stene in celo strop. Jacob je samo eden od šestih igralnih razredov, ki jih bomo lahko preizkusili znotraj igre, vsak od teh pa bo vseboval svoje posebne sposobnosti in glasovne igralce.

Prvi napovednik je sicer samo vnaprej sestavljena vmesna sekvenca, a Deep Silver se je odločil pokazati tudi nekaj igranja. Za razliko od sorodnega Dying Lighta, se v Dead Islandu 2 očitno ne bomo borili proti vojakom ali drugim frakcijam, ampak se bo vse vrtelo samo okoli sekanja zombijev. Tem bomo lahko preluknjali glave, jih razstrelili, čez njih pognali nekaj tisoč voltov elektrike ali jih preprosto razčetverili z uničujočo puško, ki je stalni spremljevalec zombijaših avantur.

Dead Island 2 je po vseh teh letih zamude videti presenetljivo dobro. Potrpežljivo čakamo na polni izid, ki se naj bi, tokrat upamo da zares, zgodil 3. februarja 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime