Temačna igra z Ostržkom dobila nov igralni napovednik

O igri Lies of P smo že pisali in ob prvi predstavitvi smo kar malce gledali navzkriž, saj se zaradi nekega razloga nikomur do sedaj ni posvetilo ustvariti temačne igralne izkušnje, v kateri bi glavno vlogo igral Ostržek. Ravno tole nam poskuša dostaviti razvijalec Neowiz, ki pa se ni zadovoljil samo z unikatno idejo, ampak bo to začinil še z naprednim bojem, ki bo spominjal na nekaj iz Bloodborna.

Prvi napovednik nas je pustil očarane in želeli smo si več. Neowiz je naše želje končno izpolnil včeraj, saj so za prvi večer dogodka Gamescom pripravili nov, obsežni napovednik, ki naše Ostržka pokaže v igralni akciji, zraven pa nam pripovedovalka poskuša zarisati glavne temelje zgodbe.

Naš leseni junak je sicer videti precej bolj človeško kot pa ga pomnimo iz risank in v njegovem nevarnem svetu bo dejstvo, da je nenazadnje samo lutka, prišlo hudo prav. Ostržek bo namreč lahko zlahka zamenjal dele telesa za nekaj bolj naprednega, kar mu bo pomagalo v boju. Večino časa bomo menjavali roke in na njih vijačili napredne igračke, kot je denimo metalec plamenov, roko pa bomo lahko uporabili tudi kot izstreljevalec verige, s to pa se bomo lahko zavihteli v zrak in kakšnemu res visokemu grdavžu zadali uničujoč udarec.

Lies of P bo veliko poudarka dajal na boj in treba je reči, da je tale videti slastno. Naši udarci bodo očitno s sabo imeli nekaj teže, animacije Ostržka pa so vrhunske in bodo prav prišle pri izmikanju, kjer lahko samo en centimeter naredi razliko med smrtjo in nevarnim protiudarcem. Vizualno je vse skupaj videti temačno, depresivno in malce grozljivo, edina stvar, ki malce zmoti, pa je neka govoreča svetilka, ki nam bo očitno skozi potovanje delala družbo in nekako tematsko ne sodi v takšno izkušnjo.

Lies of P so mnogi označili za najboljšo stvar, ki jo je včeraj pokazal Gamescom, kar ni majhen dosežek. Žal o datumu izida ne vemo preveč, je pa naslov zakoličen za enkrat v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime