Lies of P z novim napovednikom presneto spominja na Bloodborne

Če From Software noče nikakor predelati igre Bloodborne za PC, bo to naredil razvijalec Round8 Studio, ki je že nekaj časa nazaj najavil zanimiv projekt Life of P in že v prvem dražilniku igralce nad prikazanim navdušil, saj zadeva nedvomno spominja na slavni Bloodborne.

Lies of P ima zanimiv zaplet, saj spremljamo zgodbo Ostržka, le da je tokrat pripoved precej bolj temačna kot pa tista iz pravljice. Ostržek je namreč tukaj borec proti pošastno oblikovanim nasprotnikom, temačna okolica pa za vsakim ovinkom skriva novo nevarnost. A naš junak je za nevarnosti dobro pripravljen, saj bo lahko zamahoval z različnimi orožji, prav pa mu bo prišla tudi zapestni pripomoček, ki ga bomo lahko izstreljevali za skok čez različne vrzeli in ga nadgrajevali za nove sposobnosti v stilu Sekira – še ene mojstrovine izpod rok From Softwara, po kateri se Lies of P očitno zgleduje.

Novi napovednik se osredotoči predvsem na bojevanje, ki je videti hitro in tekoče. Posnetek je sicer vzet iz pred-alfa različice igre, a zadeva je že zdaj videti hudo izpopolnjena. Posebne omembe so vredni nasprotniki, ki nosijo unikatne dizajne in so res videti kot neke mehanizirane lutke, ki jih poganja zloba. Očitno nas čakajo tudi manjši šefovski spopadi in res me zanima, kako se bomo pretepali z ogromnim živim vagonom tramvaja.

Vse skupaj je videti odlično, a žal se v igranje še ne bomo spustili kdaj kmalu. Lies of P namreč prihaja šele enkrat v 2023, tako da bomo pred tem vsaj eno leto preigravali Elden Ring. Zanimivo je, da na podobnem projektu dela tudi razvijalec Spiders in njihovo novo igro Steelrising bomo prejeli že enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime