Igra Forspoken pokazala 10 minut novega igranja

Novi originalni naslov Forspoken založniku Square Enix je do sedaj založniku Squaru Enixu do sedaj povzročil kar nekaj glavobolov. Zadeva je namreč kar dvakrat prestavila izid in je zdaj postavljena v natrpano leto 2023, nekaj časa nazaj pa je založnik za igro izdal kratki dražilnik, ki je hitro postal tarča posmeha skoraj celega interneta.

Square Enix se zdaj poskuša prikupiti igralcem nazaj preko daljšega, 10 minut dolgega napovednika, ki pokaže veliko igranja iz oči glavne junakinje Frey Holland, ki bo v fantazijskem svetu počela tisto, kar od nekoga v takšni situaciji tudi pričakujemo: veliko tekala, čarala magične uroke in preko izjemno hitrega teka in akrobatskih potez prečkala širni svet Athie.

Prvič smo si ogledali tudi večje mesto Cipal, ki vsebuje trgovce in podajalce stranskih nalog. Naselbina je dokaj velika in za navigacijo nam bodo pomagale mačke, ki bodo v tej igri služile kot vodičke. Ko se bomo opremili in nabrali vse naloge, se bomo odpravili izza zidov in čaka nas kar nekaj spektakularnih bitk, z večjimi in manjšimi grdavži.

Napovednik ni videti napačno, a vseeno me pri Forspoken moti, a ne vem točno kaj. Mesto je sicer videti ogromno, a je videti precej pusto in statično, še vedno pa nam ni Square Enix predstavil niti ene prave osebe, ki bi se nam prikupila k srcu. Na potovanju nas bo spremljala neka govoreča zapestnica, a njen angleški naglas, poln ciničnega humorja, me ni ravno navdušil.

Forspoken prihaja 24. januarja 2023, posebnost tega naslova pa je tudi to, da Square Enix za PC verzijo zahteva 80 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime