Atomic Heart dobil nov, eksplozivni napovednik

Razvijalec Mudfish že kar dolgo skupaj spravlja svoj prihajajoči naslov Atomic Heart in treba je reči, da zadeva navdušuje vse od svoje prve najave leta 2017. A če smo igro včasih primerjali s Stalkerjem, je danes vse bolj podoben BioShocku. To je nakazal tudi novi igralni napovednik, ki v dolžino meri kar 4 minute in je usmerjen predvsem v akcijo.

Bojevanje bo v Atomic Heartu precej kaotično in se bo zanašalo na naše različne posebne moči, ki bodo vključevale stvari kot je proženje elektrike, žarkov, ki nasprotnika zamrznejo, poigrati pa se bo moč tudi z vodo, ki bo spočela prave uničujoče gejzirje. Medtem ko bomo z levo roko čarali po zraku, bomo v desni nosili impresivno orožarno, ki jo bomo lahko prožili od daleč ali pa od blizu.

Navduši sekanje s hladnimi orožji, saj bomo lahko robote demontirali na različne načine, naše vihtenje orožja pa bo na njihovih železnih oklepih dejansko pustilo vidne zareze. Res je zanimivo, koliko različnih mehanik je Mudfish pokazal v samo enem videu in za nekaj od njih nam ni jasno, kaj sploh pomenijo. V enem kadru lahko denimo androida nagnemo naprej in mu iz spodnjega dela hrbta posesamo ven “nekaj”, kadre pa prekinja bizaren ritual dveh robotov, kjer enemu iz glave zraste rog in ga nato zapiči drugemu v trebuh, kar na koncu ven izvrže… Ključ?

Vsekakor nam je novi napovednik postavil več vprašanj kot odgovorov, a ni dvoma, da je vse skupaj videti presneto zanimivo in zabavno. Atomic Heart kljub vsemu temu času še vedno ni najavil uradnega datuma izida – v prejšnjem napovedniku so sicer izrisali leto 2022 in mesec, ki se konča na “ber”, a tokrat tega datum ni bilo, zato sumimo, da bo zadeva skočila v 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime