Atomic Heart v novem napovedniku pokazal zanič glasovno podajanje in datum izida

Igre Atomic Heart imam počasi vrh glave. Razvijalec Mudfish je namreč ta obetavno različico Bioshocka, zavito v sovjetsko podobo, najavil že leta nazaj in ravno ko vsakih nekaj let pozabimo na njen obstoj, se Mudfish zopet oglasi z novim napovednikom, ki ne pove praktično ničesar in nato zopet izgine.

A morda je zdaj tega čakanja in prestavljanja končno konec, saj smo včeraj dobili najbolj obsežen napovednik do sedaj, na koncu pa nas je pričakal tudi datum izida. No, približno okno izida, saj se je izrisala številka 2022, mesec pa je skrivnostno začrtan kot ######ber, kar lahko pomeni mesece september, oktober, november ali pa december.

Video med drugim pokaže nekaj igranja, ki meša nekaj streljanja s posebnimi močmi tipa streljanje elektrike. Zadeva si bo očitno res ogromno sposodila od Bioshocka, z izjemo zvočnega podajanja. To je resnično zanič, vidi pa se, da razvijalec animacij ustnic ni prilagodil za angleško izgovorjavo, tako da je končni vtis gledanja nekakšne sinhronizacije. Res upamo, da bomo lahko med igranjem izbrali ruske govorce ali pa da bo Mudfish vsaj ustrezno prilagodil obrazne animacije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime