Lords of the Fallen 2 se zdaj imenuje The Lords of the Fallen

Letošnji Gamescom je poskrbel za obuditev nekaterih starejših franšiz, ki so bile na pragu tega, da bi bile pozabljene. Pisali smo že o ponovno zagnani igri Dead Island 2, ki je leta 2014 pokazala svoj zadnji vzdušni napovednik, tega istega leta pa so se redki igralci zabavali znotraj igre Lords of the Fallen. To je spočel razvijalec Deck13, ki se je nato napotil delati druge igre, CI Games pa je obdržal licenco in že dolgo tega razvoj napovedal razvoj nadaljevanja, ki ga je zaupal svojemu notranjemu studiu.

In zadeva je po vseh teh letih še vedno živa in očitno celo napreduje, za njo pa smo dobili tudi prvi uradni napovednik. Ta sicer ne pokaže nobenega igranja in je samo CGI sekvenca, a ta je vzdušna, temačna in dejansko zbudi željo po nadaljevanju.

Zanimiva je tudi sprememba imena. Nadaljevanje se ne imenuje več Lords of the Fallen 2, ampak The Lords of the Fallen. Založnik očitno razmišlja o ponovnem zagonu celotne franšize in v te namene so tudi spremenili ime originalne igre v Lords of The Fallen 2014, kar naj bi zmanjšalo zmedo pri igralcih.

Žal vam kaj konkretnega glede zgodbe in igralnih mehanik ne moremo povedati, saj je to spet eden od naslovov, ki ni pokazal nobenega igranja in je datum izida zastavil za leto 2023. So pa že postavili Steam stran, originalna igra pa je zdaj znižana na vsega dobre 4 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime