Prvi večji dodatek za Dying Light 2 dobil obsežnejši napovednik

O prvem obsežnejšem dodatku za Dying Light 2, s podnaslovom Bloody Ties, smo nekaj malega že zapisali, ko je prvič na svet pokukal dražilnik. Razvijalec Techland je zdaj za nas pričaral malce večji napovednik, ki je dolg slabo minuto in pol, v njem pa lahko vidimo nekaj igranja in si dodobra ogledamo glavno prizorišče dogajanja.

To bo ogromna arena Carnage Hall, kjer si bojevniki v gladiatorskih spopadih izmenjujejo boleče udarce in poskušajo ostati zadnji stoječi. Ti spopadi velikokrat ne bodo pošteni, saj si ne boste moči merili samo z enim nasprotnikom, ampak se boste morali spopadati s celim krdelom ubijalcev, večina od njih pa vas bo najraje nataknila od zadaj.

Carnage Hall pa ne skriva nevarnosti samo na površju, ampak tudi izpod njega. Če vas namreč kdo zbije iz arene, boste pristali na še bolj nevarnih tleh, kjer ne gnetejo nemrtvi. To sicer ne pomeni vaše nujne smrti, a bo naloga za preživetje postala še težja, saj se boste morali najprej prebiti skozi tone zombijaških udov, preden splezate spet na površje in se lotite živih nasprotnikov.

Še vedno sicer ni jasno, kje bo ta dodatek povedal kaj zanimive zgodbe. Techland se je namreč hvalil, da bo tole prva obsežnejša dodatna štorijalna vsebina, a zaenkrat je vse skupaj samo videti kot neka arena, kjer bomo verjetno služili kose nove opreme, medtem ko kakšnega razvoja likov in sveta ne bo opaziti.

Bloody Ties ni več daleč stran, saj izide že 13. oktobra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime