Nintendo naj bi ta mesec najavil predelavi iger Zelda: Wind Waker in Twilight Princess

Čas je za nov sveženj govoric, saj bomo očitno v letu 2022 razen večjih govoric deležni samo čenč in raznoraznih predelav.

Nove novice tokrat prihajajo iz podcasta Game Mess, kjer sta se pred mikrofone usedla Mike Minotti iz GamesBeata in Jeff Grub, ki je dobro znan po predčasnem razkrivanju informacij znotraj igričarske industrije.

Jeff je prepričan, da bo Nintendo še ta mesec za nas pripravil obsežnejšo konferenco Nintendo Direct, ta pa se bo tokrat osredotočila povsem na franšizo Zelda. Ta je svoj zadnji del dobila zdaj že debelih 5 let nazaj, ko je izšla igra Zelda: Breath of the Wild, Nintendo pa je od takrat napovedal nadaljevanje, ki pa še ni izdalo kakšnih konkretnih podrobnosti.

Dokler čakamo na nadaljevanje, pa naj bi Nintendo poskrbel kar za dve predelavi starejših naslovov. Tokrat naj bi grafično olepšavo dobila igra Zelda: Wind Waker, ki je svoj prvi izid doživela na antični konzoli GameCube in je bila v 2013 predelana za konzolo Wii U. Zdaj je založnik očitno odločen zadevo pripeljati tudi na Switch, tako da bi ta igra v tem primeru prejela že svojo drugo predelavo. Enako naj bi se zgodilo za predelavo Twilight Princess HD, ki je prav tako enkrat že bila predelana za konzolo Wii U, a je na Switchu še ne moremo igrati.

Jeff je še dodal, da znamo poleg teh dveh projektov končno dobiti tudi uradno ime nadaljevanja Breath of the Wild in da zna biti, da bo Nintendo to konferenco izkoristil tudi za najavo predelave izvirnika znotraj franšize Metroid Prime.

September je še dolg in treba je počakati, če bo Nitendo res najavil konferenco in kaj se bo na njej dogajalo. Tudi Sony naj bi razmišljal o najavi svoje konference PlayStation State of Play, Ubisoft pa bo 10. septembra predstavil svoj katalog na predstavitvi Ubisoft Forward.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime