Preživetvena igra Sons of the Forest znova prestavljena

Igra The Forest izpod prstov razvijalca Endnight Games je ena najboljših preživetvenih iger, ki se od konkurence loči po temu, da ima dejansko znotraj sebe zanimivo zgodbo in ima celo zaključek, namesto da bi v večnost samo gradili in kovačili opremo, brez da bi za to svoje početje imeli nekakšen končen cilj.

Zadeva je ob izidu nabrala bogate ocene in razvijalec se je hitro spravil delati nadaljevanje Sons of the Forest, ki bo, glede na vse do sedaj izdane napovednike, vsebovalo precej večji proračun. Igra se ne bo znebila vseh glavnih točk originala, kar pomeni, da se lahko veselimo dobre zgodbe in nadgrajene grafične podobe, ki bo napajala še večjo stopnjo grozljivosti. Izvirnik se je namreč vrtel okoli ukvarjanja s krvoločnimi kanibali, ki smo jih lahko razčetverili in nato njihovo meso popekli na ognju in očitno se bo tudi nadaljevanje spustilo v takšne krvave in nagnusne avanture.

Žal pa igre še ne bomo igrali letos. Endnight Games je namreč včeraj napovedal nov zamik izida, ki je za Sons of the Forest že drugi po vrsti. Igra bi morala originalno iziti maja letos, a je bila nato prestavljena v oktober. Ta je samo še mesec stran in razvijalec je uvidel, da je pred njimi preprosto še preveč dela, da bi se lahko zavezali k temu izidu.

Tako so s težkim srcem zadevo prestavili na 23. februar 2023. To zagotovo ni bila lahka odločitev, saj je naslednje leto naravnost naphano z izidi večjih naslovov in prodaja bo zaradi vse te konkurence zagotovo trpela. Sons of the Forest je razkril tudi svojo ceno, ki bo znašala 29,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime