Slovenska igra Gun Funk zbira podporo na Kickstarterju

Že kar nekaj vode je preteklo, odkar smo nazadnje popisali kakšno igro, ki je nastala kot plod slovenskih pridnih rok. Zato je čas, da prekinemo to nesprejemljivo sušo in predstavimo novo slovensko igro Gun Funk.

Na njej dela studio DreamArk Games, ki jo zaenkrat sestavlja samo en podjeten ustvarjalec Matej Žnidaršič. Matej prebiva na naši obali in poleg obiskovanja plaž in rjavenje kože, njegovi hobiji zajemajo tudi programiranje iger in plod njegovega dela je zdaj Gun Funk.

Gre za vizualno izredno zanimiv naslov, ki je v bistvu sestavljen zgolj iz črno-belih odtenkov, katerega kdaj pa kdaj prekine kričeča rumena, rdeča ali modra barva, te pa največkrat na sebi nosijo nasprotniki. Poanta igre je tretjeosebna strelska akcija, kjer se v načinu “bullet time” izogibamo izstrelkom ter prožimo svoj svinčeni dež v čela grdavžev, vse to pa bo spremljala vzdušna glasbena podlaga. Matej pravi, da bo končni izdelek vseboval nekje 50 stopenj, vsaka od njih pa bo imela svojo unikatno muziko in glede na tisto iz napovednika, zna ta hitro skočiti v ušesa in se tam zasidrati.

Gun Funk malce spominja na SuperHot, le da bomo tukaj akcijo spremljali iz drugačne perspektive, zadeva pa bo oblečena v malce bolj komične barve. Na to nakazujejo že šefi, ki nosijo hecna imena Pink Mamba, Mr. Glutton in Miss Dolly. Teh šefov bo na koncu 10, tako da bomo očitno na vsakih pet stopenj pokasirali enega od njih.

Matej za realizacijo igre potrebuje vašo pomoč. Njegova Kickstarter kampanja ima zastavljen cilj 5.000 €, do tam pa potrebuje še kar nekaj finančne podpore, a nikoli ni prepozno.

Matej pravi, da končni izid igre načrtuje za konec tega leta ali za začetek 2023. Na sledeči povezavi vas čaka demo, ki ponuja 7 stopenj, več informacij pa najdete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime