Tudi Ninja ima vrh glave Twitcha

Manj kot dan po tem, ko je slavna streamerka Pokimane napovedala svojo zmanjšano prisotnost na Twitchu, je enako potezo spočelo prvo ime Twitcha – Tyler “Ninja” Blevins, le da se je ta vsega skupaj lotil precej bolj dramatično.

Ninja je bil sredi igralne seanse Fortnita, na kateri se mu je pridružil tudi Ali “SypherPK” Hassan. Prenos v živo bi moral trajati cel dan, a nato je eden od igralcev na nebu spočel rift, to pa je Ninjo privedlo do trenutka, kjer se mu je v sekundi pred očmi zavrtelo celo življenje in streamer je samo frustrirano izdihnil in s kletvicami napovedal, da ima vsega skupaj vrh glave.

Streamer je očitno frustracije čutil že prej, tole pa je bila zadnja kaplja, ki ga je pripeljala čez rob. Ninja se je opravičil soigralcema, a ni samo zapustil igre, ampak je tudi prekinil prenos v živo ter gledalcem povedal, da potrebuje pavzo in da ne ve, kdaj se bo vrnil.

Zadeva ni ostala samo pri teh besedah, ampak se je preselila tudi na njegove profile družabnih omrežij. Na Twitterju je spremenil ime v User Not Found in njegova zadnja objava je bila, da ne ve kje in kdaj se bo vrnil. Najbolj zanimiv je zagotovo njegov Twitch profil, ki ne nosi več verificirane značke, kar zna pomeniti, da je pred streamerjem nova selitev.

Vse skupaj zna biti premetena marketinška kampanja. Ninja je namreč pred svojim dramatičnim odhodom na Twitterju zapisal, da “prihajajo velike stvari”, njegove poslovilne besede pa so bile “ne vem kdaj in kje bom spet streamal”. Zna biti, da bo Ninja zopet menjal platformo. Nazadnje se je to zgodilo leta 2019, ko je za ogromne denarce prestopil zdaj umrli Microsoftovi platformi Mixer, morda pa mu je zdaj kdo zopet dostavil mamljivo ponudbo.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime