Igralni posnetek God of War Ragnaröka razkrije škratje mesto Svartalfheim

God of War Ragnarök bo še zadnja PlayStationova ekskluziva tega leta in čeprav nas razvijalec ves čas ne bombardira z novimi igralnimi posnetki, vsake toliko pokaže ravno dovolj, da nam spet vzbudi strast za preigravanje.

Novi igralni posnetek zdaj prihaja iz strani Game Informerja, spodaj pa si lahko prvič ogledamo čudovito škratje kraljestvo Svartalfheim. To je bilo v prejšnji igri samo omenjeno, a Odin nam je preprečil obisk, Ragnarök pa nam bo prvič omogočil obisk vseh devetih kraljestev. Tako ne bomo obiskali samo nove predele, ampak se bomo vrtili tudi v stare, ki pa bodo seveda zdaj obnovljeni in čeprav bodo znani, bodo hkrati drugačni in v njih nas bodo pričakali novi izzivi.

Svartalfheim je na posnetku videti naravnost čudovit, razvijalec pa je poskušal v tem svetu ujeti inženirsko iznajdljivost škratov. Med lokacijami znotraj mesta se bomo selili po rekah in premeteni škrati so vodo izrabili za učinkovito obratovanje infrastrukture, tako da bomo naleteli na nekaj mlinov in drugih zanimivosti. Kratos in Atreus se bosta morala na kakšnem mestu spopasti s kakšno uganko in prav bo prišla naša sekira, ki bo lahko zamrznila gejzirje in nam tako ustvarila priročno platformo za prečkanje kakšnega jezera.

Grafično zadeva ni videti kaj preveč bolj napredna od prvega dela iz leta 2018, kar niti ni vredno grajanja, saj je izvirnik še vedno videti odlično. Se pa zdi arhitektura stopenj bolj napredna in zanimivo je videti, koliko podrobnosti je razvijalec spravil v samo eno sceno.

God of War Ragnarök izide 9. novembra, med čakanjem pa si lahko ogledate tale zabavni skeč, ki v glavni vlogi postavi zabavni dvojec iz risane serije Rick and Morty.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime