Ubisoft naj bi kmalu napovedal kar 4 nove Assasin’s Creed igre

Ni skrivnost, da založnik Ubisoft v zadnjih dveh letih ni imel preveč uspeha z nekaterimi svojimi franšizami. Praktično edina, ki se je ven zmuznila brez večjih udarcev in kritik je Assassin’s Creed, zato niti ni čudno, da Ubisoft v njo polaga ogromno upanja za prihodnost.

Založnik bo 10 septembra spočel večjo konferenco Forward, na njej pa bodo najavili stvari, za katere še nismo slišali in utišali nekatere govorice. Večina dogajanja bo namenjena prav Assassin’s Creedu, zadnje govorice pa pravijo, da bo Ubisoft na ta dan napovedal kar štiri nove naslove znotraj te franšize.

Eden od teh bo Assassin’s Creed Mirage, za katerega so predčasno ušle kar konkretne informacije, saj je bilo razkrit glavni junak Basim, ki ga bomo tokrat vodili skozi ulice Bagdada. Ubisoft je kasneje zadevo tudi uradno potrdil in tole naj bi bil nekoliko manjši naslov, ki se bo znebil RPG prvin in se vrnil h koreninam serije.

Dobro znani novinar Jason Schreier pa se je daj dokopal še do nekaterih dodatnih informacij. Jason je namreč zapisal, da bo Ubisoft priložnost izkoristil še za napoved dveh dodatnih Assassin’s Creed iger. Ena od teh nosi kodno ime Red in naj bi se dogajala v času fevdalne Japonske, druga pa nosi zaenkrat ime Neo ali Hexe, ta pa naj bi se odvijala ob izteku rimskega cesarstva, dogajanje pa naj bi se vrtelo okoli čarovnic in njihovega sežiganja na grmadah.

Novinar Tom Henderson pa pravi, da nas bo pričakala tudi napoved igre, ki jo bomo preigravali na mobilnikih. Project Jade, kakor se zadeva zaenkrat imenuje, nas bo popeljala na Kitajsko, kakšnih dodatnih informacij pa Tom ni podal.

Vse skupaj se sliši hudo zanimivo in že zdaj se veselimo temačne Evrope in reševanja nedolžnih čarovnic iz objema ognjenih zubljev. Ubisoft bo svojo konferenco zagnal v soboto, 10. septembra ob 21.00, zadevo pa boste lahko spremljali preko zgornjega video okna.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime