Brezplačna verzija The Divisiona dobila prvi igralni posnetek

Založnik Ubisoft bi na vsak način rad prodrl v svet F2P iger, a zaenkrat mu še ni uspelo izdati naslova, ki bi kaj zaslužil in upravičil delovanje strežnikov. Preklical je denimo že obstoječo streljačino Hyper Scape, zaradi slabega odziva pa je na smetišču pristal Ghost Recon Frontline. Vendar pa je klic mikrotransakcij premočan in francoski založnik bo znova srečo preizkusil v igri The Division Heartland, ki je nedavno dobila svoj prvi igralni napovednik.

Na igri dela studi Red Storm, za katerega me je presenetilo, da sploh še obstaja. To je bil namreč njega dni razvijalec, ki je delal realistične simulacije streljačine Rainbow Six, a odkar je ta preko Siega zaslovela v večigralstvu, so enoigralski R6 projekti povsem poniknili. Red Storm bo v Heartland dogajanje agentov preselil iz večjih mest v zaselek Silver Creek, kjer bo spet polno problemov, te pa bodo lahko odpravili samo agenti The Divisiona.

Glede na igralni posnetek bo zadeva očitno identična prejšnjim The Division igram, le da bo brezplačna in lahko seveda za to pričakujemo cel kup mikrotransakcij. Ubisoft ima tule zanimivo strategijo, saj je hkrati napovedal novo vsebino za igro The Division 2, hkrati pa dela na mobilni igri The Division Resurgence. Je ta franšiza dovolj privlačna za tri različne igralne baze? Kdo bi vedel, a takšna je trenutna situacija, Heartland pa se medtem počasi približuje zaključku razvoja.

Datum izida še ni znan, pripravlja pa založnik zaprto beta testiranje, na katerega se lahko prijavite tule.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime