Kavbojski Evil West pokazal nekaj nove, visokooktanske akcije

Evil West je eden tistih naslovov, ki zna hudo presenetiti in morda ob koncu leta na podelitvi nagrad The Game Awards zase prevzeti kakšno lovoriko. Za igro smo do sedaj dobili dva videa in zadeva je z vsakim prikazom igralnih sistemov videti boljše.

Zanimiv je že zaplet, saj nas bo igranje postavilo v alternativno različico Divjega zahoda. V trejtejosebnem pogledu bomo nadzorovali Jesseja Rentierja, ki si kruh služi z lovljenjem vampirjev, tem pa zelo rad na koncu odseka glave. Pri tem mu pomaga lep nabor orožij, ki so videti kot tipična kavbojska orožarna, le da sta v Evil Westu revolver in puška malce nadgrajena z bolj sodobno tehnologijo, prav na bodo prišli pa tudi bolj eksotični pripomočki tipa metalec plamenov in rokavica, ki bo znala zadrževati elektriko, preko te pa bomo prožili posebne napade.

Akcija je videti konkretna, kar niti ne preseneča, saj na naslovu dela razvijalec Flying Wild Hog, ki nam je nazadnje prinesel streljačino Shadow Warrior 3. Ta nas sicer ni odpihnila, a zdi se, da je imel razvijalec pri tem projektu malce večji proračun, saj je vse videti bolj kvalitetno: od vmesnih sekvenc do same strelske akcije.

Igralni posnetek nam tokrat pokaže tudi naše oporišče, kjer se bomo družili z ostalimi lovci na vampirje, tam pa bomo sprejemali tudi nove naloge in nadgrajevali opremo. Za razliko od Shadow Warriorja, bo tule zgodba očitno celo igrala neko vlogo, tako da ne bo čist vse usmerjeno samo v streljanje vampirjev.

Evil West bi moral sprva iziti ta mesec, a je razvijalec igro zamaknil na 22. november.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime