Nova Zelda končno dobila uradno ime in datum izida

Za nami je še ena Nintendova konferenca in založnik je pokazal kar veliko naslovov za svojo, zdaj že malce ostarelo konzolo Nintendo Switch, ki pa bo očitno še nekaj časa dobivala novo vsebino. Med napovedanimi naslovi je zagotovo največ pozornosti prevzela nova igra v franšizi Zelda, za katero se je dolgo smatralo, da bo nosila preprosto ime Breath of the Wild 2, a temu ni tako.

Nova igra, ki je bila prvič napovedana leta 2019, bo sicer nosila enak vizualni stil kot BotW, ampak se bo imenovala Tears of the Kingdom. Da bodo solze nosile veliko vlogo v novi igri je bilo jasno že iz prejšnjega dražilnika, Nintendo pa je zdaj to potrdil preko uradnega naslova, ki je bil pospremljen tudi z novim napovednikom

Tears of the Kingdom bo glede na videno dal veliko več poudarka na vertikalno raziskovanje stopenj in Link bo zopet lahko frčal po zraku, plezal po drevesih in sekal z orožji in prvič smo za nadaljevanje videli tudi orožje, saj lahko na njegovem hrbtu opazimo eno veliko sekiro. Vseeno pa je bil tole samo dražilnik, tako da kakšnih zaključkov ne moremo delati – lepo je vsaj videti, da se razvoj nadaljuje.

In ta je v bistvu že dokaj blizu konca, saj je Nintendo končno napovedal tudi uradni datum izida. Ta se bo zgodil 12. maja 2023, tako da bo naslednje leto res natrpano z AAA naslovi.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime