Call of Duty Warzone 2.0 končno razkrit

Založnik Activision je za nas pripravil obsežno konferenco, na tej pa so razkrili nekaj svojih načrtov glede prihodnosti franšize Call of Duty, ki je te dni predmet obsežnih debat med Microsoftom in Sonyjem glede ekskluzivnosti.

Za naslednji glavni del franšize že vemo, da se bo imenoval Modern Warfare 2, a večji misterij se je vrtel okoli brezplačne battle royale streljačine Warzone 2, ki je zdaj dobila uradni napovednik in nekaj dodanih informacij, ki bodo prav prišle pripadnikom obeh taborov: tistim, ki so pripravljeni za igro odšteti polno ceno in vsem tistim, ki se želijo pozabavati v F2P igranju.

Napovednik pokaže kar nekaj zanimivosti. Kot lahko vidimo akcija ne bo izostala in se bo tokrat preselila tudi pod vodo in havbe terenskih vozil, ki bodo močno pripravna za izstrelitev dronov in za klatenje helikopterjev.

Warzone 2.0 bo predstavil tudi novo mapo Al Mazrah, prenovljeni sistem Gulaga in tudi prenovo igralnih karakteristik. Srce igranja se bo še vedno vrtelo okoli battle royale formule, le da bomo tokrat naenkrat na mapi dobili več ožajočih se krogov uničenja, kar bo med spopadi povzročilo še večji kaos. Activision je celo napovedal “raide”, saj bomo v igri naleteli na računalniško vodene NPC-je, ti pa bodo čuvali razna oporišča, ki bodo znotraj skrivala slastne zaklade. Čaka nas tudi novi igralni način DMZ, ki bo spominjal na igralno formulo igre Escape from Tarkov.

warzone

V igro bo vpeljan tudi tretjeosebni pogled, kar bo med igralci zagotovo povzročilo nekaj kreganja – kaj hočeš, nekateri radi občudujejo vso nabrano opremo svojega lika. Activision je vsemu skupaj še dodal, da bosta Warzone in Modern Warfare 2 tekla na istem pogonu, kar bo omogočalo lažje deljenje vsebine in sinhronizacijo igralnih sistemov.

Warzone 2.0 izide 16. novembra, kar je malce za izidom Modern Warfara 2, ki izide že 28. oktobra. Še pred tem se bomo lahko pozabavali v odprti beti, ki bo na voljo vsem istim, ki ste prednaročili igro Modern Warfare 2. Odprta beta bo razdeljena na različne termine, danes pa se že začne na konzolah PlayStation 4 in 5.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime