Fallout 76 prejel novo večjo razširitev The Pitt

Razvijalec Bethesda za svojo večigralsko izkušnjo Fallout 76 vse od njenega rojstva izdaja manjše posodobitve, vsake toliko pa iz njihovih pisarn ven prileze tudi kakšna večja razširitev, ki doda tudi nekaj nove zgodbe. Nazadnje se je to zgodilo novembra 2020, ko je izšel dodatek Steel Dawn, nekaj dni nazaj pa je rojstvo doživela nova razširitev The Pitt.

Podnaslov zna biti oboževalcem Fallout univerzuma nekam znan, saj je to ime nosil tudi DLC za Fallout 3, tako kot tam, pa se bomo tudi tule odpravili v zavrženo mesto Pittsburgha. To bomo naredili preko nove mehanike Expeditions, ki so v bistvu ponavljajoče misije, ki nas bodo tokrat odpeljale izven mej originalne pokrajine Appalachie.

Za uživanje novega dodatka bo najprej treba opraviti nekaj predpriprav. Najprej boste morali skočiti v Whitespring Refuge in tam uspešno zaključiti tri dnevne naloge. To bo napolnilo baterije helikopterja Vertibird, kar nam bo omogočilo potovanje v Pittsburgh, tam pa bomo lahko obiskali bodisi jeklarno The Foundry ali pa lokacijo, znano samo kot Sanctum.

Na vsaki od teh dveh lokacij boste morali zaključiti tri naključne misije, od nagrad pa lahko pričakujete 5 legendarnih predmetov, modul tipa Legendary in cel kup izkušenj. Poleg tega si boste lahko prislužili posebno valuto Stamps, ki jo boste v Whitespring Refugu menjavali za posebne nagrade.

The Pitt je že na voljo na vseh strežnikih in v njegovo raziskovanje se lahko podate takoj, a razvijalec pravi, da je vsebina najbolj namenjena likom, stopnje 50.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime