Blizzard pripravlja testiranje igre Diablo 4, a dostop bodo dobili samo veterani prejšnjih iger

Razvijalec Blizzard že res dolgo ni izdal nobenega novega naslova, to pa, vsaj tako zaenkrat upamo, se bo spremenilo naslednje leto, saj je že skoraj vse nared za splavitev naslednjega dela Diablo franšize. To se bo preprosto imenovalo Diablo 4 oziroma Diablo IV, če že moramo biti tehnično pravilni, Blizzard pa je prvi napovednik tega naslova pripravil že dolgo nazaj in nas vsake toliko pozabava s kakšnim novim igralnim posnetkom.

Razvoj je zdaj napredoval do te mere, da se počasi pripravljajo naslov prikazati tudi širšemu občinstvu. Diablo 4 je sicer trenutno že v zaprtem beta testiranju, ki je namenjeno samo prijateljem razvijalcev in ožjim družinskim članom, enemu od teh pa ni bilo pametno zaupati, saj se je pred kratkim pojavila skoraj ura igranja več kot očitno nedokončane igre.

Blizzard bo zdaj testiranje razširil tudi na navadne igralce, a ti ne bodo dobili dostopa do opravljanja kampanje, ampak na zaključne aktivnosti, ki jih v svetu večigralstva poznamo pod imenom “endgame”.

Igralci bodo lahko izkusili štiri različne igralne načine, ti pa bodo v polni igri na voljo takoj po tem, ko bomo zaključili zgodbo kampanje, a nekateri od njih bodo zahtevali določene pogoje. Helltide bo denimo na voljo samo tistim, ki so kampanjo opravili na težavnosti Nightmare, ta igralni način pa nam bo na pot postavil še težje nasprotnike, ki pa bodo lahko vsebovali Cinderse – nekakšne ključe za odpiranje dragocenih skrinj.

Na voljo bo tudi igranje posebnih temnic Nightmare Dungeons, pozabavali pa se bomo lahko tudi z igralnim načinom Whispers of the Dead, ki nam bo za nalogo postavil zbiranje Grim Favorsov, te pa bomo lahko nato unovčili za izkušnje in opremo. Na koncu je tu še Fields of Hatred, PvP igralni način, ki pa bo formulo spopadanja med igralci malce začinil.

diablo 4

Dostop do beta testiranja ne bo na voljo vsem, ampak se bodo udeležili samo tisti, ki imajo pod pasom ogromno število igralnih ur iz iger Diablo 2: Resurrection ali pa nadaljevanje Diablo 3. Kakšno je to število ur ni znano. Kakšne strani za prijavo ni, saj bo Blizzard izbrancem sam poslal vabila, vaša edina naloga je, da v Battle.net zaganjalniku obkljukate možnost “News and Special Offers from Battle.net”. Nato vam ne ostane drugega, kot pa čakanje na 18. november, ko bo Blizzard končno odposlal vsa povabila tistim redkim izbrancem.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime