I.G.I. Origins dobil prvi igralni napovednik

Dvojec iger Project I.G.I. nikoli ni dosegel prodajnih višav sorodnih franšiz, kot je bil denimo Rainbow Six, a zadeva si je dve desetletji nazaj priborila kultni status, ki je obveljal tudi med Slovenci. Project I.G.I. in njegovo nadaljevanje I.G.I.-2: Covert Strike sta bila v svetu prvoosebnih streljank nekoliko drugačna, saj sta ponujala svobodni pristop do misij, a se je bilo treba zanašati na prikritost in neslišno odstranjevanje tarč.

Akcije je bilo izjemno malo in morda se I.G.I., čigar okrajšava pomeni I’m Going In, ravno zaradi tega ni ravno dobro prodal, zaradi česar je njegov originalni razvijalec Innerloop Studios leta 2003, kmalu po izidu drugega dela, za vedno zaprl svoja vrata.

Vendar pa ime I.G.I. ne bo ostalo pozabljeno, saj je razvijalec AntiMatter Games leta 2019 najavil nadaljevanje I.G.I. Origins. To se bo dogajalo v osemdesetih in tako bo zadeva služila kot preddel originala, novi razvijalec pa obljublja, da bo Origins vseboval vse tisto, kar od I.G.I.-ja tudi pričakujemo.

Besede so se zdaj spremenile v igralni posnetek, ki nam je postregel s prvim prikazom dejanskega igranja. Origins bo zgrajen v pogonu Unreal Engine in zadeva je videti presenetljivo dobro. Grafično je zadeva videti odlično in vidimo lahko, da se bomo večino igranja primorani skrivati v sencah. Nastopali bomo v okrilju obveščevalne agencije MI6, na začetku igranja pa si bomo izbrali moškega ali ženskega glavnega junaka, ki ga bomo nato opremili ne samo z orožjem, ampak tudi s celim kupom pripomočkov, ki nam bodo pomagali pri lažjemu prikritemu odstranjevanju tarč.

I.G.I. Origins žal še nima datuma izida, a nekako sumimo, da se zna pojaviti že naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime