Serija The Walking Dead: Dead City dobila prve uradne slike

Lahko sovražite ali pa ljubite franšizo Živi mrtveci, ampak oba tabora morata priznati, da vsebine vsekakor niste in tudi v bodoče ne boste stradali. Originalna serija, ki je svoje življenje dobila po stripovskem izročilu Roberta Kirkmana, je do sedaj proizvedla ogromno originalno serijo, ki bo 20. novembra prejela svojo zaključno epizodo, iz naših televizijskih ekranov pa se bo tako poslovila po kar 11. sezonah.

Se spomnite, kako ste bili žalostni, ko se je nedavno odvila zadnja epizoda serije Better Call Saul in vam je takrat postalo jasno, da se boste morali za vedno posloviti od svojih junakov? No, oboževalcem Živih mrtvecov se zaradi tega ni treba pretirano sekirati. AMC je namreč še pred koncem originalne serije napovedal cel kup novih projektov, ki bodo sledili korakom nekaterih glavnih likov iz originalne serije.

To je sicer dokaj trapasta poteza, saj so Živi mrtveci ena od tistih serij, za katerega nisi nikoli mogel biti prepričan, ali bo tvoja omiljena oseba preživela ali pa jo bo nenadoma pokosil kakšen metek bandita ali pa bo padel v lačna usta zombija. Vse skupaj postane malce manj napeto, ko AMC že leto prej na ves glas trobentlja, da bosta Maggie, ki jo igra Lauren Cohan in Negan, ki ga igra Jeffrey Dean Morgan, dobila povsem svojo serijo The Walking Dead: Dead City.

Serija se je sprva imenovala Isle of the Dead, na nedavni konferenci v New Yorku pa so ustvarjalci razglasili novi naslov Dead City. Sprememba imena ne bo vplivala na zgodbo, ki pravi, da sta se Maggie in Negan odpravila v raziskovanje New Yorka, tam pa prebivajo tako mrtvi, kot tudi živi. Dobili smo tudi prve uradne slike in zdi se, da Maggie še ni povsem oprostila Neganu za njegovo grozovito dejanje, tako da bo serija držala vsaj nekaj logike.

Lokacija je sicer izredno zanimiva. Živi mrtveci so se namreč v širokem loku izogibali dogajanju v večjih mestih in druščina junakov se je ob prvi priliki preselila na podeželje. To je logično, saj smo v 1. sezoni videli, da je bilo mesto Atlante povsem prežeto z nemrtvimi trupli in je nevarnost čakala na vsakem koraku. Vendar pa so ogromne horde zombijev vedno zabavne za gledanje in upamo, da bo ravno to dostavil Dead City.

Na isti konferenci je pred kamere stopil tudi igralec Norman Reedus. Tudi njegov lik Daryl bo očitno preživel dogodke originalne serije in dobil bo svoj odvrtek imenovan preprosto Daryl Dixon. V njem bi se moral znajti z igralko Melisso McBride, ki v seriji igra Carol, a Melissa je aprila sodelovanje odpovedala. Razlog je namreč selitev lokacije snemanja, saj se bo Daryl Dixon odvijal v Franciji, tako da bomo prvič v Živih mrtvecih obiskali tudi območje, ki se ne nahaja v ZDA.

The Walking Dead: Dead City bo premiero doživel aprila 2023, istega leta, a zaenkrat še v neznanem mesecu, pa se bo rodil tudi Daryl Dixon.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime