Amouranth v novem streamu presrečna, da ji ni treba več kazati dekolteja

Dobro, vem, da se zgornji naslov bere kot nekaj iz najhujšega možnega tabloida, a če smo zgodbo o popularni streamerki Amouranth začeli, se nam zdi prav popisati tudi nekakšen epilog.

Ta je prišel včeraj in v manj kot 48 urah je streamerka stopila pred kamero, videti pa je bila povsem spremenjena. Oblečena v navaden pulover se je zahvalila vsem glasovom podpore in veselo je priznala, da je zdaj situacija veliko boljša.

Vir celotne drame je bil njen mož, saj je Amouranth sredi prenosa v živo vklopila mikrofon, takrat pa so gledalci lahko slišali njenega moža, ki je preko telefona grozil z uničenjem njene celotne kariere. Med drugim je zagrozil njenim psom, hkrati pa ji je povedal, da bo začel na njenih družabnih omrežjih širiti kontroverzne izjave, zaradi česar bi lahko izgubila vse svoje sledilce. Amouranth je v svojem prenosu v živo pokazala še nekatere druge nečednosti, kot so denimo bizarna sporočila njenega moža, v objektiv kamere pa smo dobili tudi polomljena vrata, ki naj bi jih razbil ravno njen mož ob enem še posebej močnem napadu jeze.

Amouranth je v novem videu povedala, da je dobila nazaj dostop do vseh svojih družabnih omrežij, hkrati pa je zdaj sama lastnica bančnih računov. Glede svojega moža je povedala, da se je v bistvu zdaj prvič slišal, kakšen nasilnež je in da ga je to močno šokiralo. Poiskati si je šel pomoč in zdi se, da je par še vedno skupaj.

Streamerka je bila v novem videu tudi vesela dejstva, da se lahko obleče kot normalen človek in da ji ni treba nositi razgaljenih oblačil, hkrati pa se veseli nadaljnjega normalnega življenja, ki vključuje gledanje televizije, druženje s prijatelji in spanje po več kot 4 ure na dan. Amouranth je na koncu še povedala, da se bo vrnila v streamanje, a si bo najprej vzela nekaj časa zase, nato pa sledi čas za novo poglavje v njeni karieri.

Vse skupaj se zdi kot malce preveč pravljični razplet v slogu Hollywooda. Internetna publika je mnenja, da se je njen mož nekoliko ustrašil odziva in da se je samo malce potuhnil, a se bo slej kot prej vrnil na stara pota psihičnega nasilja. Spet drugi pravijo, da je celotna situacija zlagana, ki jo je Amouranth izkoristila samo za nabiranje novih sledilcev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime