Cartoon Network na YouTubu vrti brezplačen maraton svojih največjih uspešnic

Cartoon Network velja v svetu televizije za eno od legend, ki je svoje življenje začela davnega leta 1992. Originalna ideja je bila zagnati televizijski kanal, ki bo po cele dneve predvajal najbolj popularne risanke tujih in lastnih produkcij. To je spočelo manjšo revolucijo na področju risanih serij, saj so risanke do takrat bile namenjene bolj mlajših gledalcem in čeprav sta Vili Kojot in Tom & Jerry zanimiva za gledanje, kakšne globlje vsebine ne ponujata.

To pa se je spremenilo, ko so na televizijske ekrane uletele zadeve, kot so Johnny Bravo, Dexter’s Laboratory, ter Cow and Chicken. Čeprav so tudi te risanke zabavne za gledanje otrokom, vsebujejo nekaj šal, ki jih razumejo samo starejši in zaradi tega je Cartoon Network pred svojimi ekrani zadržal tudi gledalce, ki so že dolgo nazaj opustili rumene rutke in so že zakorakali v študentske vode.

Skratka, Cartoon Network ima res bogato zgodovino in nedavno se je zagnalo nekaj panike glede njegove obstoja. Licenco si namreč lasti Warner Bros., ta pa je letos nakazal združevanje z Discoveryjem, zaradi česar se je začelo sekanje kataloga vsebine in odpuščanja. Warner Bros. je nedavno napovedal še dodatni val odpuščanj, zaradi česar naj bi izgubilo službo 82 ljudi, sekanje zaposlenih pa se je zgodilo na področju animacije. Zaradi tega je veliko ljudi predvidevalo, da je Cartoon Network šel pod rušo in po družbenih omrežjih se razširilo ogromno objav s pripisom “RIP CN”.

Očitno pa je bilo to žalovanje nekoliko prerano in je presenetilo tudi sam Cartoon Network. Ta je na Twitterju objavil smešno objavo, da so očitno vsi vedeli za njegovo smrt, razen njega samega. Risani kanal se očitno ne poslavlja. Ravno nasprotno – Cartoon Network je pred kratkim dopolnil svojo 30. obletnico in začela so se proslavljanja, ki so se preselila tudi na YouTube.

Na uradnem kanalu, ki ga lahko vidite v zgornjem oknu, je bil dneva nazaj zagnan maraton risank, ki se vrti na YouTubu neprekinjeno in vsebuje nekaj največjih uspešnih tega kanala. Zadevo lahko gledate povsem brezplačno, a žal je ponudba predvajanega bolj skromna. Na voljo je namreč le nekje 6 ur vsebine, ki se nato neprestano vrti od začetka, a za malce obujanja spominov na legendarne risanke kot so Dexter’s Lab in Ed Edd n Eddy je zadeva več kot priročna.

Celotna vsebina Cartoon Networka si lahko ogledate izključno na pretočnem servisu HBO Max.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime