Nogometaša Pogba in Neymar zaradi nekega razloga prihajata v Modern Warfare 2

Če ima lahko Fortnite v svojih vrstah športnika LeBrona Jamesa, potem ima lahko Call of Duty Modern Warfare 2 nogometaše. No, zadevi se malce razlikujeta, saj naj bi serija Call of Duty ciljala na malce več realizma, a to ji ni preprečilo, da je v Vanguard in Warzone prišel prav poseben operator, ki je bil zasnova okoli znanega raperja Snoop Dogga.

Slavna imena in obrazi očitno prihajajo tudi v Modern Warfare 2. Na forumu Resetera sta se pojavili sliki nogometašev Neymarja in Pogbaja, oba pa enkrat za spremembo nista oblečena v drese, ampak v vojaško opremo. Pogba ima pred sabo celo nameščen mobitel, tako da ne bo slučajno zamudil kakšnega dogajanja na svojem pestrem Instagram računu.

Govorice o prehodu nogometašev v svet Call of Dutyja so se sicer začele že v začetku oktobra, ko je na splet ušel seznam še nenajavljenih operatorjev, ki naj bi se pojavili v Modern Warfaru 2. Kakor lahko vidite, seznam vsebuje kar nekaj večjih imen in očitno se bomo med drugim lahko preoblekli tudi v Messija, žal pa Ronaldu Activision očitno ni ponudil dovolj evrov za preslikavo njegovega obraza.

Activision sicer teh operatorjev še ni uradno potrdil, bodo pa zagotovo prodajani pod kakšno sezonsko prepustnico.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime