Henry Cavill se poslavlja od serije The Witcher

Ta teden smo prejeli kar dve večji novici iz The Witcher sveta. Najprej je razvijalec CD Projekt RED najavil čisto pravo predelavo prvega dela, zdaj pa frišne novice prihajajo tudi iz smeri Netflixove serije. Tretja sezona te bo na pretočni servis prispela poleti 2023, žal pa bo ta zadnja, kjer bo glavno vlogo Geralta zastopal igralec Henry Cavill.

Cavill je med igričarji močno priljubljen, saj je tudi sam en velik zaljubljenec v igričarsko industrijo. Javno je priznal, da je velik privrženec Warhammer sveta in tudi sam si je sestavil svoj PC. Zaradi vsega tega je bil tudi idealen kandidat za igranje Geralta, enega najbolj priljubljenih protagonistov iz iger in kritiki serije so si bili enotni, da je bil ravno Henry tista stvar, ki je Netflixovo uspešnico gnala naprej, pa čeprav scenarij v 2. sezoni ni bil ravno vreden občudovanja.

Henry se je od svoje markantne vloge poslovil na Instagramu, zraven pa je pripisal, da je bilo igranje White Wolfa zanj velika čast, a da je zdaj čas za druge stvari. The Witcher bo svojo zgodbo sicer nadaljeval tudi s 4. sezono, v tej pa bo Geralta odigral igralec Liam Hemsworth, ki je prav tako na Instagramu zapisal, da je velik oboževalec Witcherja in tudi zvest spremljevalec kariere Henryja.

Nihče pa ni točno povedal, zakaj se Henry poslavlja od svoje vloge. Zagotovo to ni bil denar, saj je Netflixu verjetno jasno, da bo izguba tega igralca pomembno vplivala na gledanost serije. Morda je razlog Henryjeva vrnitev v svet DC-ja, saj je Warner Bros. potrdil, da bo ta igralec zopet nadel pajkice Supermana in Henry preprosto ne bo imel časa za vse?

Morda pa je razlog tudi nedavni intervju z enim od producentov serije, ki je povedal, da so nekateri pisci preprosto sovražili scenarije iz knjig ter iger. Morda je zaradi tega trpela slabo sprejeta 2. sezona serije in čisto možno je, da Henry-ju ni bil preveč všeč razplet dogodkov v prihajajočih sezonah, zato se je raje predčasno poslovil od produkcije.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime