Ben Stiller se preobrazi v Kratosa in rezultat je dokaj smešen oglas za God of War Ragnarok

Če ste se morda vprašali, čemu so založniki zvišali vse cene iger ali pa o dodatnem pribitku cen še razmišljajo, potem vas spodaj čaka vaš odgovor. Sony je za promocijo svoje prihajajoče ekskluzive God of War Ragnarok na pomoč poklical nekaj znanih Hollywoodskih imen in rezultat tega je dokaj smešen oglas, ki pa bi bil lahko veliko več.

Glavno vlogo tukaj zastopa Ben Stiller, ki ga poznamo po njegovi bogati karieri komika, bolj malo ljudi pa ve, da se tip odlično znajde tudi za kamero, saj je režiral odlično in bizarno serijo Severance. Za tale oglas se je našemil v Kratosa, Boga vojne, ki smo ga gledali v vseh God of War igrah in tudi v Ragnaroku bo zastopal glavno vlogo.

Skeč je v bistvu srečanje očetov, ki se želijo povezati s svojimi sinovi in hčerkami, znotraj tega kroga pa naletimo še na NBA zvezdnika LeBrona Jamesa in njegovega sina ter Johna Travolto, ki v krogu sedi s svojo hčerko. Vsak od teh očetov se lahko na takšen ali drugačen način lahko poveže s Kratosom in njegovimi težavami pri vzgoji trmastega Atreusa, ki bo v Ragnaroku že mozoljav najstnik, zaradi česar bo čustvena naveza z njim še bolj težka.

Skeč vsebuje kar nekaj zanimivih šal, a nič od tega vas ne bo res vrglo na tla od smeha. Malce zgrešena prilika je to, da niti Ben, niti John svojega sina ne pokličeta z besedo “boy”, lahko pa bi videli tudi kaj več namigov na vikinško mitologijo.

God of War Ragnarok izide že 9. novembra, mi pa bomo za vas svojo recenzijo spočeli že jutri. Ragnarok je v bistvu tudi zadnja ekskluziva za letos in njihov urnik je za prihodnje leto nekam prazen, saj poleg Spider-Mana 2 nimamo praktično ničesar drugega, kar bi prišlo iz njihovih lastnih studiev, bosta pa to vrzel poskušala zapolniti Final Fantasy 16 in Forspoken.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime