Risana serija Dragon Age: Absolution dobila napovednik in datum izida

Kdaj bo franšiza Dragon Age dobila nov igralni del se še ne ve, saj je razvijalec BioWare do sedaj samo razkril, da bo četrti del uradno podnaslovljen Dreadwolf, o kakšnemu datumu izida pa ni želel spregovoriti, je pa v zadnji posodobitvi navrgel, da je razvoj napredoval do točke, kjer lahko člani razvojne ekipe preigrajo kampanjo od začetka do konca.

Preden bomo prste stegnili po igranju pa se bomo lahko pozabavali v 1. sezoni risane serije Dragon Age: Absolution, ki je bila prvič napovedana junija, zdaj pa smo dobili bolj obsežen napovednik, ki je izvrgel tudi datum izida.

Serija se bo dogajala znotraj mesta Tevinter, tega pa smo obiskali že tudi v igrah. Zgodba sama ne preseneča, saj se bo dogajanje zopet vrtelo okoli traparij, ki jih zganjajo čarodeji in red Templarjev, ti pa si vedno stojijo na nasprotnih bregovih. Nekomu se je porodila brihtna ideja, da se vrže v nevarno raziskovanje krvave magije, ta pa vedno zahteva svojo ceno, saj se v teh primerih na pomoč prikliče demone, ti pa skoraj vedno lažejo in čarodeja in cel svet spravijo v nepredvidljive nevarnosti.

V središču tega dogajanja bo Miriam, ki bo skupaj s skupino drugih tatov, poskušala ukrasti izjemno dragocen in nevaren artefakt, ki je nastal kot plod pečanja s krvavo magijo. Miriam bo imela svoje težave, ki so se pojavile v njeni preteklosti in jo lovijo tudi med njenim ekstremno zahtevnim roparskim podvigom. Avtorji serije pravijo, da bo Absolution odrasla risana serija, ki se bo bavila z vprašanji glede politike, svobode in pokvarjenosti, ki jo prinese prevelika mogota.

Dragon Age: Absolution izide na Netflixu 9. decembra, na ta dan pa bo na voljo celotna sezona, ki bo sestavljena iz šestih epizod.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime