Tale neuradni napovednik za filmski Fallout je očaral tudi samo Bethesdo

Priznati moram, da ko sem prvič videl nov YouTube posnetek, ki je v naslovu nosil ime Fallout 76 – koncept igralnega filma, sem se skoraj odločil, da videa ne kliknem. Takšnih projektov, kjer se izza kamere suka neka amaterska glava, pred njo pa nastopajo slabo trenirani igralci, se je skozi leta nabralo cel kup in čez čas jim preprosto nehaš namenjati pozornost.

Vendar pa je projekt iz strani Briana Curtina, ki je lastnik YouTube kanala Infectious Designer, nekoliko drugačen. V izdelavo videa je šlo namreč ogromno napora in očitno tudi ljubezni do podrobnosti, saj zgornji napovednik ni videti nič kaj preveč amatersko, ampak bi ga lahko običajen gledalec zamenjal za nekaj, kar poganja ogromen filmski proračun.

Odlično je vse: od mask, ogromnega oklepa Power Armor, lebdečega robota Mr. Handyja, med raziskovanjem jam pa nek vojak celo naleti na Ghoula in kasneje na preteč obraz Deathclawa, ki v Fallout igrah velja za eno najbolj nevarnih pošasti in tudi tule pošilja strah v kosti. Najbolj morda navdušijo razne podrobnosti, saj liki na rokah nosijo prenosni računalnik Pip-Boy in vanj vstavljajo analogne kasete.

Napovednik je tako kvaliteten, da je pritegnil celo pozornost založnika Bethesde, ki je na uradnem Twitter profilu podelil povezavo do videa, zraven pa še pripisal, da jih je Brianov video pustil povsem brez besed.

Čeprav je tole samo konceptni video, bo Fallout tudi “zares” skočil v filmski svet. Amazon namreč dela na uradni seriji, ki se bo imenovala preprosto Fallout, datum izida premiere pa je zaenkrat neznanka, a upanje tli, da bomo prvo epizodo gledali že enkrat naslednje leto.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime