Steamova jesenska razprodaja je zdaj nared

Digitalna trgovina Steam je zagnala svojo jesensko razprodajo ravno v času, ko je velik del Slovenije pobarval sneg. Brez skrbi, prihajajo tudi tradicionalna zimska znižanja, a pred tem bo treba denarnico odpreti za nekatere akcijske jesenske popuste, ki jih, kot običajno, lahko merimo v tisočih naslovih.

Nekaj najbolj zanimivih popustov smo našteli spodaj.

Med popusti zagotovo izstopa igra Gotham Knights, ki še ni stara niti mesec, pa je že znižana za skoraj polovico, kar verjetno pomeni, da Warner Bros. ni preveč zadovoljen s prodajo in samo upamo lahko, da bo v naslov vnesel še kakšno posodobitev in morda celo odobril izdelavo kakšnega dodatnega DLC-ja.

Poleg razprodaje prinašajo jesenska znižanja tudi glasovanja za najboljše igre leta. Steam Awards bo tudi letos izbral eno najboljšo igro leta, ki bo iz strani publike nabrala največ podpore in že zdaj je praktično vsem jasno, da bo to postal Elden Ring. Trenutno sicer poteka še eno glasovanje za igro leta, ki je sestavni del podelitve The Game Awards, kjer Elden Ringu konkurirata vsaj še God of War Ragnarok in Horizon Forbidden West, a ti dve igri se ne kvalificirata za Steamove nagrade, saj na PC-ju (še) nista izšli.

Glasovanje za najboljšo igro Steama lahko izvedete tukaj, tam pa boste našli še kup drugih kategorij, ki se od lani niso spremenile. Izglasovani favoriti bodo nato prešli v finale, kjer jim boste podelili dokončne glasove, to pa se bo zgodilo med zimsko razprodajo. Zmagovalci bodo nato razglašeni 3. januarja 2023.

Tako glasovanje, kot tudi razprodaja se zaključita 29. novembra.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime