Twitter račun igre Need for Speed je nenavadno agresiven

Navajeni smo, da so Twitter računi raznih podjetij in njihovih izdelkov dokaj sterilne zadeve, saj služijo predvsem temu, da na splet vržejo zadnji napovednik ali pa kakšno opravičilo zaradi vnovične prestavitve izida, drugače pa s svojimi sledilci navadno ne interaktirajo.

Vendar pa vsake toliko naletimo na kakšnega osebka, ki zna voditi družbena omrežja na malce drugačen način in sicer takšen, ki ob dobrih in premetenih objavah samo še dodatno vzbudi zanimanje za igro. Recite kar hočete za Cyberpunk 2077, a tisti, ki je upravljal s Twitter računom pred izidom igre, je svojo nalogo opravil z odliko in ni dvoma, da je šlo kar nekaj dobička od začetne prodaje tudi na račun njegovih zabavnih objav.

Nekaj takšnega je zdaj poskušal tudi založnik EA, ki je za promocijo igre Need for Speed Unbound za Twitter zaposlil nekoga, ki ga ni strah zapisati kakšne kontroverzne izjave. Pozornost do njegovih Twitter izjav je naprej izpostavila spletna stran Dextero in v njihovem tvitu lahko vidite kar nekaj malce agresivnih, a vseeno zabavnih izjav, ki jih je podal uradni Need for Speed profil.

Upravitelj Twitterja je tako enemu od sledilcev navrgel, da ima “milkshake” možgane, ta mu je nato odgovoril, da je EA “milkshake” podjetje, nakar mu je Twitter profil navrgel, da naj se joka ali pa kupi igro po polni ceni, saj je njemu vseeno. Izmenjava je bila nato končana, ko je Kylo spisal dolgo objavo glede tega, kako je EA neprofesionalno podjetje, a očitno se Need for Speedu tega vsega ni dalo brati.

Takšnih izjav se je nabralo še več, zato so se nekateri začeli spraševati, da ni morda vse skupaj samo neka načrtna oglaševalska kampanja iz strani EA-ja. Need for Speed Unbound se namreč vrti okoli mladih dirkačev, ki jim je vseeno za organe pregona in na splošno se bodo za volanom mudili uporniki, ki jim je vseeno za družbene norme.

Žal je na koncu vse skupaj pokvaril EA, saj je očitno enemu od uradnikov zmanjkalo poguma in na Twitterju so zapisali, da jih je navdušenje nad igro pripeljalo do nekaterih nepremišljenih izjav, zaradi česar se opravičujejo. Račun je od takrat tiho, zato se sumi, da je bil pogumen Twitteraš odstranjen iz svojega položaja.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime