Epic Games zdaj brezplačno ponuja igro Star Wars: Squadrons

Enoigralskih izkušenj znotraj franšize Vojne zvezd je bilo v zadnjih letih bolj malo, saj je založnik EA vse karte vlagal v franšizo Battlefront, a se mu to na koncu ni obrestovalo. Preden pa je Disney doletela pamet in je pravice do izdelave iger znotraj Star Warsa ponudil tudi drugim, pa se je EA vendarle zganil in spočel dve samotarski izkušnji. Prva od teh je izšla leta 2019 pod imenom Jedi: Fallen Order, leto kasneje pa smo se lahko pozabavali znotraj igre Star Wars: Squadrons.

To je arkadna letalska streljačina, ki je izpolnila dolgoletne želje navdušencev nad Vojno zvezd, ki so se želeli usesti v vesoljsko ladjico TIE Fighter ali pa X-Wing in se preko akrobatskih potez ter streljanju raznobarvnih laserjev spustiti v divje in epske spopade Republike in Imperija. Star Wars: Squadrons je dostavil ravno to in to preko dokaj kratke, a vseeno zadovoljive enoigralske kampanje, ki je bila kasneje razširjena tudi preko večigralstva.

To je tudi eden od redkih Star Wars iger, ki ponuja zabavanje preko VR očal in to preko neke naknadne modifikacije, saj je bila ta funkcija podprta v igri od samega začetka. To je še ena uresničitev sanj privržencev Vojne zvezd, ki so si od vedno želeli sedeti v verno poustvarjenem TIE Fighterju in z naslado strmeti v vse podrobnosti te futuristične kabine.

Zanimivo je tudi dejstvo, da je Squadrons ustvaril razvijalec Motive Studio, ki zdaj ne dela na nadaljevanju, ampak mu je dobra izdelana igra pridobila vstopnico za ustvarjanje predelave grozljivke Dead Space. Kar velik preskok v žanru, a glede na intervjuje je Motive preprosto velik oboževalec te umrle franšize, tako da je očitno razvoj predelave šel v prave roke.

O Star Wars: Squadrons ne govorim kar nekaj v tri dni, saj je trgovina Epic Games prav to igro ponudila povsem brezplačno. Prevzamete jo lahko tukaj, ponudba pa bo trajala vse do 1. decembra, nakar bosta ponudbo zamenjali igri RPG In A Box in Fort Triumph.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime