Predelava za The Witcher 3 zna končno vpeljati eno hudo pogrešano točko teleportiranja

Dolgo obljubljena predelava igre The Witcher 3 je samo še slaba dva tedna stran in igralci se počasi pripravljajo za ponovni obisk enega najboljših RPG-jev zadnjih desetih let. Tretje poglavje z Geraltom je naredilo veliko stvari prav, a je vsebovalo tudi nekaj manjših napak in ena od teh je tako minimalna, da je sprva sploh ni bilo vredno omenjati, skozi čas pa je postala morda celo glavna pritožba med igralci, ki so se spustili skozi večkratno preigravanje.

Veterani igre verjetno že zdaj veste, o čem je govora, saj ta pritožba leti na majhno graščino Crow’s Perch, kjer se odvije ena najbolj popularnih stranskih nalog Bloody Baron. Ta kvest zahteva več korakov in med opravljanjem izredno zanimivih objektivov se bomo morali večkrat vrniti v graščino. Problem pri temu pa je dejstvo, da se Crow’s Perch ne vsebuje točke za teleportiranje, ampak se ta nahaja malce izven graščine, tako da boste morali vsakič prehoditi nekaj ene in iste poti. To je postalo skozi čas hudo tečno in to ne samo zaradi te stranske naloge, ampak tudi dejstva, da Crow’s Perch vsebuje naprednega kovača, ki med igranjem pride hudo prav.

Razvijalec CD Projekt RED točke za teleportiranje v Crow’s Perch ni vnesel zaradi vseh vmesnih sekvenc, ki se dogajajo znotraj graščine in takšno hitro skakanje v mesto in izven njega bi zagotovo privedlo do kakšnega hrošča. Napako so na PC-ju kasneje sicer popravili modderji, a konzolaši so še danes obsojeni na večkratno tekanje skozi eno in isto pot.

Zdaj se bo morda CDPR končno odkupil preko prihajajoče predelave, ki ne bo vsebovala samo grafičnih nadgradenj, ampak tudi nekatere popravke igralnih elementov. Eden od teh zna biti ravno točka za teleportiranje znotraj Crow’s Percha, saj je nekdo na Twitterju razvojno ekipo zaprosil za ta majhen, a pomemben popravek, uradni Twitter profil pa se je na njegovo zahtevo odzval z zabavnim GIF-om, v katerem Daffy Duck pozorno dela zapiske. Ali to pomeni, da je razvojna ekipa to zahtevo samo zabeležila ali pa jo je že vnesla v igro pa zaenkrat še ni znano.

Medtem, ko čakate na predelavo, lahko postorite nekaj predpriprav. Igra The Witcher 2 je namreč na voljo že zdaj in njena zgodba pomembno vpliva na razplet nekaterih dogodkov tretjega dela. Na te dogodke lahko vplivate že zdaj, saj The Witcher 3 omogoča vnos shranjenih položajev iz drugega dela, ta pa se na Steamu trenutno prodaja po smešno nizki ceni 2,99 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime