Valve bo 9. decembra podelil več kot 120 Steam Deckov

Prenosna PC konzola Steam Deck je prav fajn in v naši recenziji smo jo opisali kot enega najbolj inovativnih izdelkov znotraj PC trga. Deck je bil najavljen že dolgo nazaj, a se je tudi vse od prvih razdanih kopij boril tudi z ogromnim pomanjkanjem zalog. Teh težav je bilo v zadnjih mesecih vendarle konec, tako da je založnik Valve končno dosegel vse povpraševanje, ta dosežek pa je po njihovem mnenju vreden proslavljanja.

In veseljačenja se bodo lotili na prav poseben in res radodaren način. Spočeli so namreč partnerstvo s podelitvijo nagrad The Game Awards in najavili brezplačne podelitve kopij Steam Decka. Pri vsaki minuti spremljanja prenosa v živo bo bobna prijavljenih izvlečen en nagrajenec, ta pa bo na svoj poštni naslov prejel najmočnejšo različico Steam Decka, ki v sebi poseduje 512 GB prostora. Zadeva je tako radodarna, da se sliši že kot nekakšna goljufija, kjer bi bila podelitev spočeta pod kakšnim lažnim profilom, a dejansko je tokrat zadeva legitimna.

To je kar pogumna nagradna igra, saj zna podelitev The Game Awards trajati tudi po dve uri in več, tako da se pričakuje, da bo Valve podelil vsaj 120 kopij naprave. In enkrat za spremembo je ta podelitev na voljo tudi Slovencem, tako da za udeležbo obiščite naslednjo povezavo in če izpolnjujete vse pogoje, potem ste že postali potencialni dobitnik bogate nagrade.

Za udeležbo boste seveda potrebovali Steam račun, ta pa mora biti v dobrem stanju in je moral med 14. novembrom 2021 in 14. novembrom 2022 opraviti vsaj en nakup. Prenos v živo boste nato morali spremljati preko samega Steama in če boste med srečnimi izžrebanci, potem boste glede svoje nagrade obveščeni že enkrat ta mesec.

Podelitev The Game Awards se bo zgodila 9. decembra, žal pa vas tule čaka ena slaba novica. Prenos v živo se bo namreč začel šele ob 1.30 zjutraj in se bo zaključila nekje ob 4.30. Glede na to, da je to ravno na petek, lahko kasneje v šoli in službi pričakujemo cel kup še na pol spečih glav, ki pa bodo vseeno nosile utrujen a zaslužen nasmešek.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime