Dragon Age: Dreadwolf prejel prvi dražilnik

Včeraj se je odvilo tradicionalno praznovanje franšize Dragon Age in razvijalec BioWare je svojo skupnost oboževalcev navdušil s prvim dražilnikom za prihajajočo igro Dragon Age: Dreadwolf.

Žal spodnji video ne vsebuje nikakršnega igranja, ampak je v bistvu samo animirana sekvenca mirujočih podob, ki stilsko spominjajo na tiste, ki smo jih gledali v Dragon Age 2. Gre za povzetek dogajanja iz zadnjega dela Inqusitiona, v katerem smo v svoji druščini držali tudi vilinca Solasa. Za tega se je kasneje izkazalo, da je v bistvu antični bog prevar Dreadwolf, ki je vilinske bogove ujel v sfero sanj. V novem delu bo želel porušiti to mejo med resničnim in sanjavim svetom, to pa bo seveda privedlo do apokalipse, pri tem zlobnem načrtu pa ga lahko ustavi samo naša pogumna druščina. Dobra novica je tudi to, da dogajanje znotraj dražilnika predstavlja naš stari znanec, škrat Varric, kar pomeni, da se bo verjetno vrnil tudi v Dreadwolfu.

Žal BioWare še vedno ni navrgel, kdaj lahko pričakujemo, da bo Dragon Age: Dreadwolf postal na voljo v končni inačici za preigravanje. Upanje sicer ostaja, da se bo to zgodilo enkrat v 2023, a če to drži je malce čudno, da razvijalec tega leta izida še vedno ni potrdil. Prav tako je nenavadno dejstvo, da bo Dragon Age: Dreadwolf izšel tudi za konzoli PlayStation 4 in Xbox One, tako da, če zadeva izide kje v 2024, zna to biti zadnji večji naslov za prejšnjo generacijo konzol.

Na nove avanture pa nam kljub neznanemu izidu igre ne bo treba čakati dolgo. BioWare je namreč izdal kratko zgodbo As We Fly, ki se vrti okoli ceha Antivan Crows, 9. decembra pa na Netflix prihaja 1. sezona frišne serije Dragon Age: Absolution.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime