GOG začel zimsko razprodajo, zraven pa podarja še srčkano mišjo igro

Letošnja zimska razprodaja trgovine GOG je v Sloveniji končno bila pospremljena s snegom in čeprav nisem vremenoslovec bi bila precej varna stava izreči dejstvo, da se je to zgodilo tudi prvič v zgodovini. Nedavno sem bral članek na 24ur, ta pa je trdil, da je bil zadnji beli božič v Sloveniji leta 2007, medtem ko je bila trgovina GOG ustanovljena leto kasneje, tako da je do sedaj bilo možnosti za belo odejo izven oken in GOG-ovo zimsko znižanje cen bolj malo možnosti.

No, dovolj bodi razpredanja o podnebnih spremembah, tu smo, da govorimo o poceni igrah in GOG je letošnjo razprodajo začel z brezplačno podelitvijo igre Ghost of a Tale.

Ta skrivalniška avantura je izšla leta 2018 in je plod uspešne kampanje na platformi Indiegogo, kjer je razvijalec SeithCG uspešno zbral več kot 48.000 €. V glavni vlogi nastopa mišek Tilo, ki je trubadur, vešč lutnje in ne meča, zato ga mora igralec popeljati skozi vrsto stopenj, pri njih pa se bo treba veliko skrivati in izkoriščati nepozornost stražarjev za neopazen pobeg. Ghost of a Tale je pri izidu navdušil s svojo grafično podobo in malce manj očaral z optimizacijo, a te težave so bile do sedaj popravljene, tako da je tole povsem priporočljivo igranje, ki ga lahko na tej povezavi izmaknete brezplačno – čas za to se izteče 15. decembra.

Zimska razprodaja je znižala cene tudi drugih iger in med najbolj pomembnimi je zagotovo tudi The Witcher 3: Wild Hunt – Game of the Year Edition, ki je znižan za 80 % in ga lahko dobite za pičlih 9,99 €, jutri pa izide brezplačna grafična in igralna nadgradnja, o kateri se že dolgo govori in če do sedaj še vedno niste preigrali enega najboljših RPG-jev zadnjih desetih let, potem je zdaj za to idealna priložnost.

Zimska razprodaja bo trajala vse do 2. januarja, GOG pa pravi, da lahko v vmesnem času pričakujemo še kakšno brezplačno igro.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime