MrBeast prihaja v Fortnite in s sabo prinaša nagrado v višini milijona dolarjev

Si predstavljate, da si tako premožen, da prepoznaven znak tvoje osebnosti ni kakšna besedna fraza, ampak podelitev milijona dolarjev. Ravno s tem se ponaša YouTuber MrBeast, s pravim imenom Jimmy Donaldson, ki je star šele 24 let, a je v preteklosti spočel že ogromno nagradnih iger, ki jih je finančno podprl povsem sam, med njimi pa najdemo take posebnosti, kot je denimo resnična uprizoritev tekmovanja Squid Game.

MrBeast bo zdaj svojo darežljivost preselil tudi v Fortnite. YouTuberja smo lahko na hitro uzrli v napovedniku za novo sezono, jutri, 14. decembra, pa bomo lahko v trgovini kupili dve preobleki z imenoma MrBeast in MrBeast6000, a pravi oboževalci boste še posebej veseli posebnega izziva, ki ga s sabo prinaša slavni YouTuber.

Danes, 13. decembra, ob nekje 15.00 namreč prihaja tudi povsem nova mapa, ki se imenuje Extreme Survival Challenge Island. To boste lahko našli pod Discover zavihkom ali pa tako, da vnesete kodo 7990-6907-8565. Ta otok bo predstavil cel kup posebnih izzivov, pri njih pa boste pobirali kovančke in se trudili na koncu priboriti najvišji možni rezultat.

Mapa bo zaživela že danes in igralci bodo za trening imeli na voljo štiri dni, 17. decembra pa se zadeva začne zares. Na ta dan boste od 18.00 in 21.00 vse nabrane izkušnje primorani uporabiti v praksi. Poskusov bo neomejeno oziroma pač toliko, kolikor jih boste lahko stisnili v te tri ure igranja, tisti, ki pa se bo zavihtel na najvišje mesto lestvice, pa bo na svoj bančni račun prejel priliv čisto pravega denarja, v vrednosti 1 milijona ameriških dolarjev.

Če se vam glavna nagrada izmakne, boste za svoj trud vseeno nagrajeni. Vsem tistim, ki se uspe uvrstiti med 100.000 najboljših bo pripadlo prav posebno padalce, ki bo v tem primeru dežnik z imenom Beast Brella Umrella.

Več o pogojih sodelovanja in na splošno glede pravil tekmovanja lahko najdete na uradni strani.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime