MrBeast poustvaril Squid Game igre in zmagovalcu izplačal 456k dolarjev nagrade

Pisali smo ogromnem podvigu YouTuberja MrBeasta, ki obožuje delati večje projekte in v te vložiti ogromno število dolarjev. MrBeast je bil, tako kot veliko drugih, navdušen nad Netflixovo dramo Squid Game in odločil se je skupaj spraviti čisto prave lignjeve igre, v projekt pa je vložil kar 3,5 milijona dolarjev.

Igre so bile pred kratkim končane in YouTuber je včeraj objavil rezultate tekmovanja, kjer se je za nagrado 456.000 dolarjev potegovalo 456 tekmovalcev. MrBeast se je verno držal scenarija serije in predelane so bile igre kot so semafor, igranje frnikul, skakanje ploščah in reznaje oblik iz piškotov. Vse to je imelo seveda svoje izpeljanke, saj za razliko od serije tule ni nihče utrpel usodnih poškodb. Pri semaforju so imeli denimo igralci na sebi jopiče z napravami, ki so poskušale ponazoriti strelne rane, pri skakanju na napačno ploščo pa igralec ni padel v prepad, ampak v bazen puhastih blazinic, nalik tistim, ki jih srečamo v Woop Areni.

Glavna je bila zabava in te je bilo očitno cel kup. Tekmovalci so poraze sprejemali z nasmeški, do finala pa sta na koncu prilezla samo dva. Finalista se sicer nista spopadla v borbi na življenje in smrt, ampak sta se pomerila v igri vročega stola in na koncu je zmagovalec postal številka 79, ki je domov odnesel 456k dolarjev nagrade. K sreči je bil MrBeast darežljiv in je srebrno medaljo nadgradil z 10.000 dolarji nagrade, tako da na koncu ni bilo prehudih zamer.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime