Igra Suicide Squad: Kill the Justice League dobila datum izida

Če nedavno izdani Gotham Knights ni potešil vaših igričarskih želja, kjer glavne vloge zasedajo superjunaki DC-jevega vesolja, potem bodite brez strahu, saj vas čez manj kot pol leta čaka nova avantura, ki se topot imenuje Suicide Squad: Kill the Justice League, na njej pa dela izkušeni razvijalec Rocksteady Studios.

Ti veterani so svoj zadnji večji naslov izdali leta 2015, ko je na svet privekal Batman: Arkham Knight, od takrat pa je Suicide Squad zabeležil več zamikov izida. V nasprotju z Gotham Knights bo tole direktno nadaljevanje Arkham iger, kar hkrati pomeni to, da bo Batman igral veliko večjo vlogo. Poudarek bo sicer na sodelovalnem igranju, kjer boste lahko izbirali med antijunaki King Shark, Harley Quinn, Captain Boomerang in Deadshot, vendar pa bo tudi nočni netopir veliko pred kamero, saj bo zlobni kompaniji rad prekrižal načrte.

To lepo pokaže tudi sveži napovednik, ki je sicer večinoma sestavljen iz vmesnih sekvenc, a so te dobro odigrane, v njih pa vidimo, da se je druščina spravila nad Flasha, vse dokler se po sencah nekaj ne začne premikati, ko pa se ugasnejo luči, vidimo, da je v središče dogajanja posegel naš dobri stari Batman.

Rocksteady Studios je napovednik lepo izkoristil tudi za poklon legendarnemu glasovnemu igralcu Kevinu Conroyju, ki je zastopal vlogo Bruca Wayna v animirani seriji iz devetdesetih, prav tako pa je Kevin posodil glas Batmanu v prav vseh Arkham igrah. Kevina žal ni med nami že več kot mesec, saj je 10. novembra izgubil življenje po kratkih borbi z rakom, tako da bo ta igra vpisana v njegov življenjepis kot njegov še zadnji nastop v vlogi Viteza teme.

Suicide Squad: Kill the Justice League je končno dobil tudi uraden datum izida. Ta se bo pripetil 26. maja 2023, igra pa bo takrat izšla na PC-ju in konzolah PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime