Starošolska grozljivka Post Trauma prejela nov igralni napovednik

Žanr preživetvenih grozljivk se ponovno prebuja in čeprav The Callisto Protocol ni ravno dostavil vsega tistega, kar smo si želeli, nas že naslednji mesec čaka predelava prvega dela serije Dead Space, nakar bomo malce kasneje doživeli še predelavo igre Resident Evil 4.

Ne bo pa žanr sestavljen samo iz predelav, saj na povsem originalnem naslovu Post Trauma že nekaj časa dela razvijalec Red Soul Games. O igri Post Trauma smo nazadnje pisali kakšno leto nazaj, za letos pa smo dobili malce daljši igralni napovednik, ki sicer spet ne pokaže česa konkretnega, a vsaj lahko vidimo nekaj igralnih mehanik.

Post Trauma bomo igrali iz tretjeosebnega pogleda, tole pa bo povsem starošolska avantura. To pomeni, da bomo lokacije raziskovali preko fiksne kamere, naš neznani junak, ki je oblečen v oblačila hišnika, pa bo raziskoval hodnike in podzemne železnice. Kje točno se bo odvijala igra ni še znano, a imamo občutek, da bo to neka nočnomorna verzija Japonske.

Igra se več kot očitno zgleduje po franšizi Silent Hill, saj bodo povsem normalno okolico prekinjale groteskne in nagnusne stvari, ki ti pošljejo mravljice po telesu. Očitno bo naslov ponujal tudi kar nekaj ugank, shranjevanje pa bomo opravljali ročno preko okoli razposajenih kasetofonov.

Žal nam Red Soul Games tudi tokrat ni želel ponuditi kakšnega datuma izida, je pa zdaj postavil stran na Steamu, kjer lahko najdete tudi zapis dokaj skromnih strojnih zahtev.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime