Naslednja igra razvijalca Naughty Dog naj bi bila The Last of Us Part 3

Od drugega poglavja igričarske serije The Last of Us sta pretekli dobri dve leti, kar je dovolj časa, da so se igralci začeli malce bolj glasno spraševati, na čem točno dela slavni razvijalec Naughty Dog, slavni oče franšiz The Last of Us in Uncharted. Naughty Dog sicer od splovitve drugega dela ni samo sedel na riti, saj je vmes poskrbel za polnopravno predelavo prvega dela, šef studia Neil Druckmann pa je pridno pomagal tudi pri sestavljanju prve sezone televizijske serije The Last of Us, ki bo naslednje leto prispela na pretočni servis HBO Max.

No, glede na Twitter uporabnika ViewerAnon, Naughty Dog ne bo preveč šokiral z izbiro svojega naslednjega projekta in ta naj bi bil že v nastajanju. The Last of Us Part 3 tako naj ne bi bil več samo nek daljno začrtan cilj, ampak razvijalec zdaj že dela na njem, a še prej nam bo dostavil neko drugo vsebino. Ta sliši na ime Factions, gre pa za večigralsko vejo franšize The Last of Us, ki je bila sprva zamišljena samo kot preprosto medmrežno streljanje za drugi del, a od takrat so načrti prerasli začetno vizijo in tako bo Factions izšel kot samostojni naslov, ki naj bi v svet večigralskih spopadov prinesel kar nekaj svežine.

ViewerAnon ni kar nek naključnež, ki bi na Twitterju trosil bedarije. Pred časom je denimo pravilno napovedal igro Crash Bandicoot 4: It’s About Time, še preden je bila ta uradno napovedana, prav tako je predčasno razkril dejstvo, da bo Ashley Johnson, ki je v igrah nastopala v vlogi Ellie, v HBO-jevi priredbi igrala Ellijino mamo. Tip tako očitno ima nekaj vez, te pa so mu med drugim potrdile, da bo Naughty Dog najprej izdal Factions, na novem delu Uncharted franšize pa naj bi delal nek drug studio.

Novica o delu na tretjem delu franšize ni ravno presenetljiva, vseeno pa je ob njej pametno v zakup vzeti dobro mero potrpežljivosti. Naughty Dog si namreč za svoje igre rad vzame svoj čas: delo na The Last of Us Part 2 se je začelo že leta 2014, a igra je nato izšla šele 6 let kasneje. Upamo, da enako ne bo veljalo tudi za tretje poglavje in da bo generacija konzole PlayStation 5 prejela več kot samo en namensko ustvarjen The Last of Us.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime