Wo Long: Fallen Dynasty pokazal nekaj novega bojevanja

Vsakič, ko si pogledam nov napovednik za igro Wo Long: Fallen Dynasty, si moram neizbežno tudi ponovno namestiti igro Nioh in tako je bilo tudi tokrat. Wo Long sicer še ni čisto pred vrati in nanj bo treba še malce počakati, razvijalec Team Ninja pa nas bo medtem vsake toliko spomnil, da bo končna igra presneto spominjala na njihovi igri Nioh 1 in 2, le da se bo tokrat dogajanje preselilo v antično Kitajsko.

Igra bo namenjena vsem oboževalcem akcijskih pretepačin, ki jih nadzorujemo iz tretjeosebnega pogleda, naš junak pa bo izjemno gibčen in bo med kaskaderskimi podvigi naravnost letel po zraku, med vsem mahanjem s katanami pa bo poskušal odbiti sovražne napade iz vseh smeri in iz res raznolikih sovražnikov. Tu bodo običajni vojaki z meči in kilometrskimi sulicami, napadale pa nas bodo tudi bolj fantazijske zveri, kot je denimo ogromen merjasec in aligator, ki nas bo poskušal zadeti z raznimi izbljuvki. Napovednik se ponaša tudi z nekaj zgodbe, a če bo ta sledila načinu štorije iz Nioha, potem nas na koncu čaka bolj nerazumljiva zmeda različnih ljudi, junakov in dogodkov, ki res nimajo kakšnega posebnega smisla.

Team Ninja se sicer še ni povsem izjasnil, kako se bo Wo Long razlikoval od njihovih prejšnjih naslovov, a glede boja omenjajo novost “Five Phases”, kar je verjetno podobno štirim različnim postavitvam iz Nioha, iz katerih smo nato izvajali napredne bojevniške poteze.

Wo Long: Fallen Dynasty izide 3. marca 2023 in je zdaj na voljo za digitalno prednaročilo, ki vam prinese dva različna oklepa – založnik Koei Tecmo bo za ta naslov na Steamu zahteval 70€. Že dlje časa je na voljo tudi demo, a samo za lastnike konzol PlayStation 5 in Xbox Series X.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime