Lenovo predstavil novo, cenovno ugodno tablico Tab M9

Ena od stvari, ki jih neizmerno cenim pri podjetju Lenovo je njihov širok cenovni razpon ponudbe. Seveda, vsak bi si rad lastil najdražji prenosnik oziroma PC in to zna Lenovo tudi dostaviti, a spet nima vsak par tisočakov, da bi v svojem prenosniku držal zadnjo generacijo procesorja in grafične kartice.

Enako velja tudi na področju tablic. Seveda bi skoraj vsak imel na mizi novega iPada, ampak si res pripravljen za tapkanje po ekranu plačati dobrega jurja evrov? Tu vstopi Lenovo, ki se zaveda, da obstaja tudi lep del trga, ta pa si želi lastiti budgetne izdelke, ki ne vsebujejo največjih mišic, a po drugi strani lahko opravijo z vsako nalogo, ki jim jo dostavimo, zraven pa smo preskrbljeni še s podporo in garancijo.

lenovo

Lenovo je v tej maniri najavil novo tablico Tab M9, ki vas s svojimi karakteristikami ne bo ravno odpihnila, vseeno pa je to soliden izdelek, vreden omembe in morebitnega nakupa. Tab M9 v premer meri 9 palcev, ločljivost LCD zaslona znaša 1340 x 800, gostota pikslov pa znaša 176 ppi. Ni ravno FullHD ločljivost, a po drugi strani še Steam Deck ponuja manjšo ločljivost, pa mu zaradi tega nič pretirano ne manjka.

Kar se tiče specifikacij bo Tab M9 vseboval osemjedrni procesor MediaTek Helio G80, tega pa bo dopolnjevalo bodisi 3 ali pa 4 GB pomnilnika, prostor za shranjevanje podatkov pa se bo gibal med 32 in 128 GB. Spet, nič kaj preveč pretresljivega, je pa tule cena izjemno ugodna. Za verzijo s 3 GB pomnilnika in 32 GB prostora bo treba odšteti samo 139,99 $. Evropske cene sicer še niso znane, a predvidevamo, da bo tole na koncu stalo nekje dobrih 150 €, kar za novo tablico nikakor ni slaba kupčija. Vse skupaj bo napajala 5.100 mAh baterija, ki naj bi priskrbela do 13 ur neprekinjenega predvajanja videa.

Tab M9 bo na voljo v barvah Arctic Grey in Frost Blue, tablica pa bo prišla nameščena z operacijskim sistemom Android 12 in bo omogočala nadgradnjo na Android 13. Lenovo bo več pokazal na prihajajočem sejmu CES 2023, Tab M9 pa bo v prodajo skočil v drugi četrtini 2023.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime