That ’90s Show v novem napovedniku pokaže nekaj stare garde

Pretočni servis Netflix se z januarjem pripravlja na ponovno obuditev serije That 70’s Show, le da bomo tokrat gledali v dogajanje znotraj budnih devetdesetih. Za prihajajočo serijo That ’90s Show smo že dobili en kratki dražilnik, zdaj pa je tule polni napovednik, ki malce bolje nakaže v katero smer se bodo odvijali novi dogodki.

Zaplet je sicer že znan od prej. Leia, hčerka Erica in Donne, poleti obišče svojo babico Kitty in dedka Reda, to pa je tudi idealna prilika, da spozna lokalno mladež, s katero hitro naveže stike in se s kompanijo zopet preseli v klet družine Forman. Vse je tako pripravljeno za nove avanture najstnikov, ki bodo zopet razkrivali droge, ljubezen in se soočali s tipičnimi najstniškimi težavami.

Povedal bom kar naravnost: za tole serijo nimam ravno veliko upanja. Sem velik oboževalec originalne serije in nova druščina junakov mi zaenkrat ne kaže prav nobene kemije, kar je bila glavna prednost originala. Topher Grace, Laura Prepon, Wilmer Valderrama, Ashton Kutcher, Danny Masterson in Mila Kunis so se preprosto ujeli od prvega dne, zato si bil tudi hitro potegnjen v dogajanje, medtem ko je That ’90s Show v obeh napovednikih do sedaj pokazal naravnost zanič šale in nekam nerodno igranje.

Edina stvar, ki me je dejansko malce razveselila, je ponoven obisk stare garde, ki se v napovedniku pokaže samo za nekaj sekund, a že to je dovolj, da se ti na obrazu izriše trapast nasmešek. Fez ima po novem svoj lastni frizerski salon in še vedno nosi srajce, ki jim manjka nekaj gumbov, vidimo pa lahko tudi Erica, Donno, Kelsoja in Jackie.

Morda pa tudi sam nisem pravilna demografija za tole serijo. That 70’s Show je vseboval kar nekaj odraslih šal, saj je zadeva targetirala tudi starejše, That 90′ Show pa je očitno namenjen bolj mlajši publiki in ne morem se znebiti občutka, da je vse skupaj prilagojeno za nek Disney kanal. To tezo potrjuje tudi izbira igralcev: medtem ko so v originalu vsi, razen Mile Kunis, šteli 20 let in več, je glavna igralka Callie Haverda, ki bo v That 90’s Show prevzela vlogo Leie, stara vsega 15 let in tudi ostali igralci niso veliko starejši.

Zmoti tudi kostumografija, saj mi nič od prikazanega ne da vedeti, da se ta zadeva odvija sredi devetdesetih.

Morda pa so moji občutki povsem mimo in je samo napovednik zanič, medtem ko bo končni izdelek povsem drugačen. Končne vtise bom lahko potrdil 19. januarja 2023, ko na Netflixu izide 1. sezona.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime