Epic Games danes podarja igro Death Stranding

Digitalna trgovina Epic Games je tudi letos zagnala svoje, zdaj že tradicionalno obdarovanje, ki nam vsak dan prinese novo brezplačno igro. Podeljeni naslovi se razlikujejo po kvaliteti in vsake toliko Epic Games useka z res privlačno ponudbo, zaradi katere preprosto moraš zagnati njihov zaganjalnik in klikniti na gumb za prevzem igre.

To se je zgodilo tudi včeraj, saj je na vrsto za brezplačno vstopnico prišla igra Death Stranding, Epic Games pa je celo podeljeval nagrajeno različico Director’s Cut, ki je na PC prispela letos marca. Norija je bila popolna in igralci so masovno začeli skakati na Epicove strežnike, trgovina pa na ves ta nenadni obisk preprosto ni bila pripravljena, tako da se je vse skupaj za nekaj časa zrušilo.

Zdaj, ko je zadeva začela z normalnim obratovanjem, pa so igralci ugotovili, da Epic Games podeljuje samo navadni Death Stranding, ki ga lahko prevzamete tukaj in ne verzijo Director’s Cut, ki v igranje prinese lep kupček dodatne vsebine in hkrati malce izboljša nekatere igralne mehanike. No, tudi original se splača igrati, žal pa se bo treba pri tej verziji zadovoljiti z manjšimi mimosunki, kot so denimo tiste na silo vrinjene pločevinke Monsterja, ki so bile notri samo zaradi sponzorskega denarja in so bile v Director’s Cut nato odstranjene. Če boste prevzeli brezplačno igro in si boste zaželeli nadgradnje na Director’s Cut, potem skočite semkaj, za ta privilegij pa boste odšteli 5,99 €. Ponudba za brezplačni prevzem se izteče danes, 26. decembra ob 17.00.

Death Stranding je zadnja igra izpod rok slavnega japonskega ustvarjalca, ki sliši na ime Hideo Kojima. V špilu nastopamo v vlogi dostavljavca Sama Porterja, ki preko prenašanja ogromnih paketov poskuša zopet povezati okostje post-apokaliptične Amerike. Večino časa boste tako preživeli med načrtovanjem poti od ene baze do druge, vmes pa vas čaka tudi kar nekaj nevarnosti, ki so včasih preprosto neogibne in vas lahko bodisi pokopljejo ali pa vam uničijo vse dragocene pakete.

Hideo ima za Death Stranding velike načrte. Nedavno je bil napovedan drugi del, licenca pa se bo preselila tudi v filmske vode, a po besedah Kojime bo tole drugačna Hollywoodska predelava igre, kot pa smo jih bili do sedaj vajeni.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime