Nier Automata anime bo svojo premiero doživel že januarja

NieR:Automata je takšna prav posebna igra. Na to namiguje že sam naslov, saj kot vidite pri za dvopičjem ne obstaja presledek, ta bizarnost pa se nato preseli tudi v igralno formulo, ki spremlja androidne junake 2B, 9S in A2 v pretepanje skozi čuden svet, poln robotskih nasprotnikov in šefov. Kljub svoji čudnosti je tole zagotovo najbolj slaven naslov razvijalca PlatinumGames, saj je igra izšla leta 2017 in takrat urno postala viralna, zadeva pa je še danes tako popularna, da je nedavno namigovanje na nov del pri igralcih zbudilo pravo evforijo – slednje se je na koncu izkazalo samo za premeteno promocijo modifikacije.

Ti oboževalci pa niso bili predolgo žalostni, saj jih je navdušila novica glede prihajajočega animeja. Ta se bo imenoval Nier Automata Ver1.1a, zanj pa smo pred kratkim dobili prvi napovednik, ki je povsem v japonščini, vključno s podnapisi, vendar pa je tudi iz tega jasno, da bo zgodba približno sledila tisti iz originalne igre. No, vsekakor nas bo vmes čakalo nekaj čudnosti, saj tudi originalna kampanja ob kompletiranju ni pokazala vsega in igro si moral preigrati večkrat, če si želel izkusiti zgodbo iz različnih štorijalnih poti.

Nier Automata sledi tako zgledu iger kot so League of Legends in Cyberpunk 2077 – vsaka od teh je spočela svoj lastni anime, ki je nato zbudil tudi ponovno zanimanje za originalno igro. Takšnemu zgledu je želel slediti tudi BioWare s svojo serijo Dragon Age, žal pa se je Absolution odrezal bolj klavrno.

Nier Automata Ver1.1a izide že 7. januarja 2023 in ga bomo pri nas gledali preko pretočnega servisa Disney+.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime