Film Gran Turismo dobil dražilnik, igra pa bo prejela brezplačno nadgradnjo za PS VR2

Ko je Sony najavil, da bo njihova serija dirkaških iger Gran Turismo doživela selitev na kino platna, kakšnega posebnega vzklikanja od veselja ni bilo, saj česa takšnega ni nihče pričakoval ali pa sploh zahteval. Večina igralcev je ob najavi projekta samo zavila z očmi in nihče vas ne bi krivil, če bi imeli od tega projekta res nizka pričakovanja.

Vse pa ni tako negativno, saj je Sony v izpeljavo filma vložil kar nekaj proračuna in na snemalni oder pripeljal veliko talenta. Izdelek bo režiral Neil Blomkamp, ki se je najbolj izkazal s filmom District 9, pred kamerami pa se bosta preizkusila Orlando Bloom, ki se ga najbolj spomnimo kot Legolasa iz filmov Gospodar prstanov in David Harbour, ki je eden od prepoznavnih obrazov serije Stranger Things.

Oba igralca se pojavita tudi v prvem dražilniku, ki pokaže kar nekaj dirkaške akcije, ta pa bo sledila “resnični zgodbi” mladega dirkača, ki je cestne sposobnosti pridobil doma v kleti, kjer je po cele dneve nabijal igro Gran Turismo, te sposobnosti pa je nato preselil v resnični svet. V filmu bo to vlogo zapolnil dokaj neznani igralec Archie Madekwe, ta pa se bo v vsaj enem kadru strastno poljubljal z neko žensko, tako da bo film očitno vseboval tudi nekaj romance.

Orlando v napovedniku doda, da je bil ta film res ustvarjen za prikaz v kinu. Zvočni učinki motorjev so vsekakor dobri, snemalna ekipa pa bo dirkanje celo prikazala iz več zornih kotov kamere, ki spominjajo na tiste, ki jih lahko vidimo tudi v igri. Kakšen bo končen izdelek bomo videli v kinih, to pa se bo zgodilo 11. avgusta.

Dobre novice prihajajo tudi za igro Gran Turismo 7, ki bo ob izidu novega VR sistema PS VR 2 za PlayStation 5 prejela tudi brezplačno nadgradnjo za igranje v navidezni resničnosti. Igra se bo tako pridružila zbirki 30 naslovov, ki jih bo ta sistem prejel ob svojem rojstvu 22. februarja, takrat pa bo zanj treba odšteti dobrih 600 €.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

1 KOMENTAR

  1. Po zaslugi Marvela, je SpiderMan zelo popularen.

    Sony: Ljudje imajo radi filme in serije, naših igračarskih uspešnic, zato gremo naredit film igre, ki sploh nismo vedeli, če se bo dalo naredit…

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime