Ogromen mod za Dark Souls 3 pokazal 15 minut igranja

Medtem, ko potrpežljivo čakamo, da razvijalec FromSoftware odpre usta glede kakšnega dodatka za njihovo igro Elden Ring, igralci, žejni Dark Souls igranja za svojo potešitev gledajo v druge smeri. To neusahljivo žejo zna pogasiti ogromen mod Archthrones za igro Dark Souls 3, ki je v izdelavi že kar nekaj časa, razvojna ekipa pa je včeraj dostavila obsežni igralni napovednik, ki pokaže za kar 15 minut akcije.

Večji modi za igre Dark Souls so prava redkost, saj ti naslovi ne vsebujejo namenskega orodja za moddanje, kot je to v primeru Elder Scrolls naslovov, zato je razvijalec omejen pri temu, kaj lahko sploh dostavi. Archthrones in Nightfall za Dark Souls 1 sta tako edina večja projekta, ki bosta dostavila povsem sveži kampanji, pri obeh pa lahko pričakujete veliko stopenj in okolic, ki so bile prenesene iz originalnih kampanj, le da so tule malce predrugačene.

Archthrones bo šel v tem pogledu še korak dlje, saj bo vseboval tudi nekatere stvari, ki jih najdemo v drugih FromSoftwarovih naslovih. Archthrone of the Old Gods je praktično ista stopnja kot Heide’s Tower of Flame iz igre Dark Souls 2, medtem ko si je War-Torn Village marsikaj sposodil iz Sekira. Na takšen način je bilo prenesenih tudi nekaj sovražnikov in malce čudno izpade, ko se v bolj počasni igri tipa Dark Souls 3 spopadaš z nasprotniki iz Sekira, ki pri napadih praktično ne poznajo pavze.

Podobnosti je resda cel kup, a vseeno je Archthrones videti kot presneto zabaven za igranje in bo zagotovo v izziv tudi veteranom serije Dark Souls. Šefi so videti konkretni in vsebujejo več faz, mod pa bo v končni fazi ponujal pet različnih svetov, med katerimi se bomo selili preko centralne sobane Nexus of Embers, ki je sposojena iz Demon’s Soulsa.

Kljub obilnemu prikazu igranja še vedno nimamo datuma izida. Če vam je bilo prikazano všeč, potem lahko avtorjem namenite kakšen evro podpore na njihovem uradnem Patreonu.

Vaša reakcija na članek?

🔥Popularno

🛎️ Sveže objave

PUSTI ODGOVOR

Prosimo, vnesite vaš komentar!
Prosimo, vnesite vaše ime